Forum » Elektrotehnika in elektronika » stari gamepad-spreminjanje priključka
stari gamepad-spreminjanje priključka
crazzykiki ::
Pozdravljeni!
Imam stari gamepad, ki mi ga je dal bratranec, ki pa ima star priključek, ki negre več v računalnik. Razni delavci v big bangu itd. so mi rekli, da bi trebalo USB pretvornik dobiti, ki pa jih nikjer nimajo Tako sem razmišljal, da bi stari vtičnik umaknil in sam gor naredil USB vtičnik. Nisem pa prepričan saj sem, ko sem ga razdrl videl da ima veliko več žic kot sem mislil, tako da nevem kaj naj naredim?
Hvala! Lep Pozdrav Kristjan
Imam stari gamepad, ki mi ga je dal bratranec, ki pa ima star priključek, ki negre več v računalnik. Razni delavci v big bangu itd. so mi rekli, da bi trebalo USB pretvornik dobiti, ki pa jih nikjer nimajo Tako sem razmišljal, da bi stari vtičnik umaknil in sam gor naredil USB vtičnik. Nisem pa prepričan saj sem, ko sem ga razdrl videl da ima veliko več žic kot sem mislil, tako da nevem kaj naj naredim?
Hvala! Lep Pozdrav Kristjan
fosil ::
Pretvorniki se že dobijo, verjetno rabiš tole.
Ampak je na koncu delovanje vprašljivo, ker verjetno ne obstajajo gonilniki, pa še te pretvorniki včasih malo čudno delajo.
Poleg tega za manj denarja dobiš nov gamepad.
Ampak je na koncu delovanje vprašljivo, ker verjetno ne obstajajo gonilniki, pa še te pretvorniki včasih malo čudno delajo.
Poleg tega za manj denarja dobiš nov gamepad.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava tipke -> PCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1234 (1038) | FX6300B |
» | gamepad (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21548 (19087) | Sssaga |
» | HDMI to VGAOddelek: Zvok in slika | 1116 (1010) | matonson |
» | Serijski vhodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2143 (1646) | twom |
» | ALi obstaja pretvornik iz Standard GamePort na USB (za Joystick)Oddelek: Strojna oprema | 1619 (1459) | Crimson_Shadow |