Forum » Pomoč in nasveti » Peka CD-DVD Windows Vista (legalni)
Peka CD-DVD Windows Vista (legalni)
garg ::
OS: Windows Vista - legalna verzija - vsi ostali programi, antivirus itd. vse legalno.
Kakorkoli želim zapeči CD ali DVD direkt z Visto, ta zahteva formatiranje medija. Lahko zapečem torej le DVD-RW, oz. tudi tu ni 100%.
Nero: ga Vista ne podpira. (dobim message Windows) Torej nemogoče delati. Ne podpira niti cel kup programov za peko.
Kaj lahko inštaliram?
Kakorkoli želim zapeči CD ali DVD direkt z Visto, ta zahteva formatiranje medija. Lahko zapečem torej le DVD-RW, oz. tudi tu ni 100%.
Nero: ga Vista ne podpira. (dobim message Windows) Torej nemogoče delati. Ne podpira niti cel kup programov za peko.
Kaj lahko inštaliram?
sloxl8 ::
CDBurnerXP, +1.
Ker sem se naveličal počasnosti Nerota in tistih brezplačnih agentov, ki ti po računalniku počnejo ne-vem-kaj, sem poskusno naložil CDBurnerXP. Ima nekaj pomanjkljivosti, ampak sicer sem z njim glede na to, da je zastonj, zelo zadovoljen.
Ker sem se naveličal počasnosti Nerota in tistih brezplačnih agentov, ki ti po računalniku počnejo ne-vem-kaj, sem poskusno naložil CDBurnerXP. Ima nekaj pomanjkljivosti, ampak sicer sem z njim glede na to, da je zastonj, zelo zadovoljen.
techfreak :) ::
Uporabljam CDBurnerXP in ImgBurn. In do zdaj še nisem imel večjih težav pri pisanju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | free enostaven cd burning program za visto...Oddelek: Programska oprema | 1921 (1898) | kaalman |
» | Snemanje CD/DVD-jevOddelek: Programska oprema | 2656 (2521) | Swiper |
» | Kaj podobnega NEROTU?Oddelek: Programska oprema | 3780 (2620) | javr |
» | Free pekač?Oddelek: Programska oprema | 3636 (2910) | AnZo |
» | Program za pekoOddelek: Programska oprema | 2719 (2553) | jan01 |