Forum » Šola » Tehnik računalništva
Tehnik računalništva
iME ::
Lep Pozdrav!
Jaz se odločam ali bi se vpisal na Vegovo - Tehnik rač. ali pa na SŠ Domžale - tehnik rač. Zanima me kako bi se vi odločili in zakaj. Kje bi imel po štirih letih več znanja, kakšni so učitli, katera je težja...
Trenutno sem v 9. razredu in do sedaj sem bil še vedno odličen, letos pa bom imel zaključeno 4 ali 5 - tako da točke niso problem:))
Jaz se odločam ali bi se vpisal na Vegovo - Tehnik rač. ali pa na SŠ Domžale - tehnik rač. Zanima me kako bi se vi odločili in zakaj. Kje bi imel po štirih letih več znanja, kakšni so učitli, katera je težja...
Trenutno sem v 9. razredu in do sedaj sem bil še vedno odličen, letos pa bom imel zaključeno 4 ali 5 - tako da točke niso problem:))
Ja, se mi je zdelo
zakaj pa? sem slišal, da so se učitli nekaj zamenjali in da ni več tako dobra
zakaj pa? sem slišal, da so se učitli nekaj zamenjali in da ni več tako dobra
Janac ::
Tako je, zgubili smo profesorja, ki je nekako držal ''avtoriteto'' nasploh, pa tudi ustanovil je ta program. Res ti je ne bi priporočal, ker dejansko ne počnemo nič zanimivega. Recimo, na informativi sem videl kaj so predstavljale druge tehnične šole, recimo Vegova, SŠTŠ ipd, meli so model pametne hiše, quadrokopterje, mindstormse, 3d printerje, CNC mašine, mi pa, če jaz ne bi prinesel mojega računalnika ne bi imeli za pokazat prav ničesar...
Si pa upam trdit da imamo matematiko na zelo visokem nivoju, tudi slovenščino, pa eni profesorji so res vredu, stari okol 30 let z močno avtoriteto, se kdaj tudi pohecajo...
Si pa upam trdit da imamo matematiko na zelo visokem nivoju, tudi slovenščino, pa eni profesorji so res vredu, stari okol 30 let z močno avtoriteto, se kdaj tudi pohecajo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
Rias Gremory ::
Kaj bi pa rad počel?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Trenutno me na splošno bolj zanima hardware, ker sem pred kratkim kupoval računalnik in sem zapravil kar veliko dni za branje forumov na slotechu..
O programiranju vem bolj malo, tako da me to še ni navdušilo. Me je pa že od malega zanimalo kako se vse ti programi in igre naredijo:D
O programiranju vem bolj malo, tako da me to še ni navdušilo. Me je pa že od malega zanimalo kako se vse ti programi in igre naredijo:D
Yacked2 ::
" O programiranju vem bolj malo, tako da me to še ni navdušilo. Me je pa že od malega zanimalo kako se vse ti programi in igre naredijo:D "
Jaz tukaj najdem paradoks.
Jaz tukaj najdem paradoks.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43036 (3239) | WizzardOfOZ |
» | Bivši in sedanji vegovci, kako je na vegovi?Oddelek: Šola | 7355 (5950) | Meizu |
» | Tehnik računalništva - VegovaOddelek: Šola | 7822 (5699) | ZigaZiga |
» | Računalniška srednja šolaOddelek: Šola | 11563 (8680) | Halfdead987 |