» »

Prijavljanje napak

Prijavljanje napak

««
34 / 74
»»

Primoz ::

Bom popravil
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Primoz ()

ZaOstali ::

...

Ni glih napaka, ampak me vseeno zanima, če je stran na voljo v taki okrnjeni različici (vem, čudne želje - ignore me)

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

bluefish ::

Znak za stopinje se ob oddalji posta spremeni v ° (torej dodan še tisti A). Primer: http://slo-tech.com/forum/t378165/p2474...

edit: po urejanju posta pa je očitno spet normalno prikazan.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

MrStein ::

Na strani "Moje teme" (novi ST, default tema, vsaj zdi se mi, tisto turkizno pastelno modro) je razlika med prebranimi in neprebranimi temami zelo mala, komaj opazna. Bi se dalo to malo kontrast povečat?
Ker zdaj moram dobesedno napenjati oči, da vidim razliko.

Hvala!
David
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

A črta ne dela?

Sem v "moje teme" odprl par linkov na teme, ki imajo nova sporočila, pa na nobeni ni črte, stran pa se postavi na vrh, ne pa na neprebrano sporočilo.
Primer : Saga o piratskem zalivu se končuje bridko

Je mogoče HTTPS kriv?

Sicer na strani "moje teme" (https://slo-tech.com/forum/36) je pa v redu delalo (črta je, sicer v URL ni anchor-ja, tako da se ne pozicionira, ampak to je itak drugače kot v temah, ker tam so novejša sporočila spodaj, tu pa so novejše teme zgoraj)

Na starem ST je to delovalo ;)
Motiti se je človeško.

Spet jaz ;)

https://slo-tech.com/profili/17918/?mes...

Tu bi lahko malo uredili sklone, osebe, naklone itd...
Recimo v prvi opciji "Novice" piše v prvi osebi in se s tem misli na strežnik ST.

Spodaj v "Odgovarjanje" pa spet v prvi osebi, ampak zdaj to pomeni uporabnika.

Tako da človek pri enih mora kar tuhtati, da dojame, kaj opcija dejansko pomeni.

LP,
David
Motiti se je človeško.

A črta ne dela?

Sem v "moje teme" odprl par linkov na teme...

Hmm, zdaj pa dela. Čudno...
Motiti se je človeško.

ZaOstali ::

Ü v odgovorih pod novicami ne dela(in tudi na forumu ne)

Primer

Edit:
Občasno dela, prej ni delalo( nad sliko, in je kazalo samo v okencu za popravljanje texta)

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Primoz ()

hruske ::

MrStein: Predvidevam, da imaš nameščen dodatek Firebug in Greasemonkey?
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

Isotropic ::

ej ce napisem odgovor v hitrem nacinu in ga potem editam, ga po editanju ne osvezi, kljub refreshu. ugibam sicer, da ze veste.

Gandalfar ::

katerem editu? quick edit ali polni edit?

MrStein: Predvidevam, da imaš nameščen dodatek Firebug in Greasemonkey?

Nima ne eno ne drugo, niti nikoli nisem imel.
Motiti se je človeško.

Opozoril bi na prepucavanje uporabnikov Dr_M in FireSnake v temi PhysX ponovno tudi z ATI grafičnimi karticami

Istočasno bi namignil na odsotnost gumba "Opozori moderatorja" ;)
Motiti se je človeško.

Isotropic ::

katerem editu? quick edit ali polni edit?

quick edit, firefox 3.5.3. zgine pa, ko stisnem refresh.

opeter ::

Pirat: DiRT 2
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

terryww ::

V Test HD 5850 & HD 5870 grafičnih kartic
Zakaj ne vidim postanega rezultata (verjetno slika) posta M-XXXX :: danes, 00:19:55?

FF 3.0.14
$ cat /etc/lsb-release
DISTRIB_ID=Ubuntu
DISTRIB_RELEASE=9.04
DISTRIB_CODENAME=jaunty
DISTRIB_DESCRIPTION="Ubuntu 9.04"
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.

Ker je shrani.si tako kvaliteten servis.

terryww ::

a imamo kako lokalno rešitev za take zadeve ali je samo treba najt drugi host? a potem, ko se izbran host odloči, da so slike prestare, imamo škrbaste članke/debate oz kako je to urejeno?
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.

Če se moderator odloči, da slika pripomore k debati, se potem znajde na Slo-Techu (kot npr. se je omenjena).

M@73Y ::

Pozdrav. Na vaš email naslov ne morem poslati predloga za anketo, ker mi vrne naslednje:

This is the mail system at host posta.owca.info.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

Kakšna je rešitev?
Lep pozdrav, Matej
..jump into psytrance tunnel..

.:joco:. ::

Pri postanju -> hitri odgovor.
(po tem ko stisnem poslji)
Najprej se napise moj odgovor, ki ga posljem, potem pa cez nekaj trenutkov se enkrat isti (verjetno neka ajax skripta, ki preverja ce je ze kak nov post?)
Tako da zgleda kot double post (ceprav ni, po refreshu pagea je vse normalno).

Minor, just thought I'd let you know...

//edit: tukaj zgleda ni tega buga. Pod novicami je bil.
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: .:joco:. ()

Pozdrav. Na vaš email naslov ne morem poslati predloga za anketo, ker mi vrne naslednje:

This is the mail system at host posta.owca.info.

To je že zelo dolgo tak ;)

Čeprav res ne vem, zakaj ne umaknejo ta nedelujoč naslov s strani...

Če glasujem na anketi, še vedno kaže izbiro odgovorov, namesto rezultatov.
To se celo ponavlja. Torej glasujem. Potem spet. Pa spet.
dokler ne obiščem kaki drugi url s ST, mi je omogočeno glasovanje.
To je že na starem ST bilo tak.
Old habits... ? ;)
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Olivera2 ::

Zdravo
Pred meseci sem se registrirala z uporabniskim imenom Olivera in elektronskim naslovom, ki je bil na email.si. Ko je email.si prenehal delovati, sem spremenila e-mail, vendar nisem prejela novenega potrditvenega maila in sem se danes morala ponovno registrirati z drugim uporabniskim imenom in drugim elektronskim naslovom. A bi lahko obe uporabniski imeni, torej Olivera in Olivera2 izbrisali, da se lahko ponovno registriram?

dejanslo ::

Če v hitrem odgovoru napišem znak za valuto evro, ga v postu spremeni v EUR (tri črke). V normalnem odgovoru pa bomo videli sedaj: € ?

Safari v4.0.3

ps: meni črta ne dela v Opera mini 5 (beta).
There`s More Than One Way To Do It

innerspace ::

Eno vprasanje imam...ne vem ce gre za napako, ampak je ze zoprno.
Hocem dodat post, pa mi nadaljuje v prej napisanega od par tednov nazaj.
Kako naj ustvarim fresh post?

bluefish ::

nov post mora biti dovolj dolg.

innerspace ::

Ok, verjetno vec kot pol vrstice:) Se bom potrudil.. thnx

galu ::

Jaz pa sem zdaj ugotovil da če se postavim na nek nickname (ki vem da je online) piše vedno odsoten (tudi moj nickname, pa sem seveda prijavljen).
Ni neka huda napaka, ampak vseeno...
Tako to gre.

flipflop ::

Ne vem a je že blo, al se samo pri meni dogaja, ko pošljem nov post, ga ne morem več urejat? A se ni včasih dalo urejat, dokler ni naslednji odgovoril?

edit
Zdaj vidim, da na novem slo-techu pa dela, a je na starem to izključeno?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: flipflop ()

uporabljaj novi s-t. Ali je sploh se kaksen razlog za starega?

techfreak :) ::

Isto kot razlog za uporabo XPjev.

flipflop ::

Nostalgija:(

poleg tega?

Azrael ::

Saj nas je samo 42% od vseh obiskovalcev, ki nam "superiorni" novi stil ne sede. Klik!

Zakaj ne? Slabe barvne sheme in noro nepreglednen, kar vse skupaj rezultira v gnil vmesnik, ki ga friki imenujete novi stil.

Zadeva je z eno besedo ZANIČ.
Nekoč je bil Slo-tech.

Jaz sem na novem, zato, ker so nekaj funkcij na starem izklopili.

Sicer nov zdaj ni tak slab. Barvna shema je sicer za debato (nekaj konstruktivnih kritik sem že dal, žal brez odziva).
Motiti se je človeško.

noro nepreglednen

cesa pa ne najdes?

No najde se, najpozneje takrat ko se malo povpraša, kje zadevo iskati. Mogoče tisti trenutek kaj ne dela ali dela drugače, ampak OK to itak sodi k novem stilu.

Toda to je samo en del tega kar sodi pod rubriko nepreglednost.

Poleg nerodno postavljenega popupa z novicami, slabih barvnih shem, moti tudi preobsežna množica funkcij, za katere je treba scrolat in če jih ne uporabljaš stalno, se pozabijo in predstavljajo balat, ki za brez veze samo žre prostor na ekranu, enako kot avatarji, ki to niso.

Avatar ima smisel, če ima lahko vsak, ki ga želi imeti, uporabi neko svojo sličico, ne pa da so vsi avatarji enaki in predstavljajo na strani nepotreben balast, ki ga ni mogoče niti izklopiti.

Linki, ki se odpirajo v istem oknu, so zelo moteči. Če nekdo v prispevku poda več linkov, za katerega hudiča moram uporabljati "Odpri v novem oknu"? Tabe so že davno pogruntali.

Kje so stari članki? OK, Google jih najde, če veš kaj iščeš. Izgled pa tak kot da se piše leto 1995. Lepa zahvala piscem.

Kot sem že večkrat napisal, novi S-T stil je enaka reč kot MS Vista. Načičkano, cool za plavoledo mularijo, toda ne nudi neke resnične izboljšave proti predhodniku.

In še nekaj v razmislek. Kljub zaje*avanju z izklapljanjem funkcij in podobnimi nizkotnimi fintami, praktično polovica obiskovalcev po letu in pol od uvedbe novega stila, še vedno uporablja starega.

Če vodstvu še ni kliknilo, da novi stil, le ni tako super, kot ga propagirajo, pa res ne vem v kakšnih iluzijah živijo. Tudi zato S-T propada.
Nekoč je bil Slo-tech.

Poleg nerodno postavljenega popupa z novicami,

To je popravljeno ze nekaj casa. Ce ravno ne drzis miske par sekund gor, se ti ne bo odprl.

moti tudi preobsežna množica funkcij, za katere je treba scrolat

Kot npr?

Linki, ki se odpirajo v istem oknu, so zelo moteči. Če nekdo v prispevku poda več linkov, za katerega hudiča moram uporabljati "Odpri v novem oknu"? Tabe so že davno pogruntali.

Kje to vidis? Povezave, ki jih vidim na forumu so navadni linki. Kako se povezave odpirajo je nastavitev tvojega brskalnika.

Npr: http://www.google.com nima nobenih posebnih "target=" atributov.

Kje so stari članki? OK, Google jih najde, če veš kaj iščeš. Izgled pa tak kot da se piše leto 1995. Lepa zahvala piscem.

Na levi kliknes "prispevki" in jih beres.

Kljub zaje*avanju z izklapljanjem funkcij in podobnimi nizkotnimi fintami, praktično polovica obiskovalcev po letu in pol od uvedbe novega stila, še vedno uporablja starega.

Tvoja analitika je foo. Uporabnike starega s-tja je treba z lucjo iskat pri cemer obisk in engagement na www.slo-tech.com samo raste iz dneva v dan.

Alexa praviš da laže, ko navaja 42% za stari.slo.tech.com? Link imaš malo višje. % se v zadnje pol leta ni sperremenil opazno.

In dokler bo link odprlo v novem oknu (če je bil narejen v starem stilu) ali istem oknu (novi stil), me ne bo nihče prepričal, da je to problem pri meni.

Izvijajte se kolkorkoliko hočete, mene ne prepričate.
Nekoč je bil Slo-tech.

Alexa praviš da laže, ko navaja 42% za stari.slo.tech.com? Link imaš malo višje. % se v zadnje pol leta ni sperremenil opazno.

Imamo preko GA malo bolj natancne analitke kot je nek cuden interpoliran vzorec ameriskih uporabnikov.

In dokler bo link odprlo v novem oknu (če je bil narejen v starem stilu) ali istem oknu (novi stil), me ne bo nihče prepričal, da je to problem pri meni.

Daj primer.

Izvijajte se kolkorkoliko hočete, mene ne prepričate.

Bi bil vesel, ce lahko odogovoris se na ostala vprasanja, da lahko popravimo druge napake in nesmiselnosti v uprabniskem vmesniku.

CaqKa ::

Na levi kliknes "prispevki" in jih beres.

tam nekje pred mescom do dvema sem sam omenil to... očitno ste zdaj popravli.. čeprav bi lahko naredili tudi tak listing da nebi bilo kategorj..
tak kot je sedaj je spet nevšečno in pade v tisto kategorijo ko je azrael omenil neintuitivnost vmesnika...
zdaj je namreč zadnjih 5 prispevkov, potem je zadnjih 10 prispevkov (a nebi zadnjih 10 prispevkov moralo vsebovati tudi zadnjih 5? >:D), potem pa so šele kategorije z vsemi prispevki... naj bodo vsi prispevki na vrhi tiste zadnje pa se naj nekam stisne.. itak se zadnjih x rola na vrhu zraven reklamnega banerja.
to da nekateri članki še vedno kažejo na star slotech tudi kaj dosti ne piha na mlin tega da bi naj stari st bil deprecated in da bi naj vsi na novega migrirali. ampak ok, so na novem vsaj vsi članki normalno dosegljivi. kul, mi je všeč.

ampak ne zamerim azraelu da vam tole očita ker se je res dolgo rablo da se je članke portalo iz starega stja na novega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Nashina ::

Meni ne dela podpis.
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings.

JK007 ::

Nashina, sma že dva.

jerry2000 ::

Mene je pa odjavilo in me noče samodejno prijaviti zdaj več vedno ko obiščem stran. To pa zato ker si tega ne morem v nastavitvah nastaviti odprem nastavitve in je samo pokvarjena stran :-(
Jerry and Tom

Jah to sodi v rubriko, dajmo jebat in zajebavat uporabnike starega designa.
Nekoč je bil Slo-tech.

@jerry2000: kater slo-tech, star ali nov?

Aja dizajn, star...

Star mi je 100x boljši in ima možnost iskanja, novega ne uporabljam.
Jerry and Tom

STASI ::

Star mi je 100x boljši in ima možnost iskanja, novega ne uporabljam.

Saj novi ima tudi iskanje, ki deluje. Linq.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Ampak če stari ne dela več, potem ga ukinite, že ne vem koliko let je, ali pa naj bo delujoč. Sem preskusil ja, login na novem dela na starem pa nastavitve več ne delajo ko se logiram, torej ne morem več ostati prijavljen :-(
Jerry and Tom

zakaj ze ostajas na starem?
««
34 / 74
»»