Forum » Strojna oprema » memory card
memory card
stewo ::
Živjo!
Joj imam problem, ki je bil gotovo že obravnavan, vendar nisem našla teme sori.. Torej ne dela mi čitalec pomnilniške kartice.. Driverji so naštimani vse samo ne prepozna je :( Ime modela je lenovo g505s.
Je imel kdo podoben problem?
hvala hvala
Joj imam problem, ki je bil gotovo že obravnavan, vendar nisem našla teme sori.. Torej ne dela mi čitalec pomnilniške kartice.. Driverji so naštimani vse samo ne prepozna je :( Ime modela je lenovo g505s.
Je imel kdo podoben problem?
hvala hvala
kloko ::
Možni razlogi za tvojo težavo:
- okvarjena kartica (a dela kje drugje?)
- "čudna" kartica (kaj bi naj bilo na njej?
- nekompatibilna kartica (če gre notri v čitalec, to še ni garancija, da deluje)
- "Driverji so naštimani" ... si ziher, kako veš?
- okvarjen čitalec
- rineš kartico v čitalec narobe obrnjeno
- mogoče je vse v redu, le tebi se zdi, da nekaj manjka...???
L.p., Kloko
- okvarjena kartica (a dela kje drugje?)
- "čudna" kartica (kaj bi naj bilo na njej?
- nekompatibilna kartica (če gre notri v čitalec, to še ni garancija, da deluje)
- "Driverji so naštimani" ... si ziher, kako veš?
- okvarjen čitalec
- rineš kartico v čitalec narobe obrnjeno
- mogoče je vse v redu, le tebi se zdi, da nekaj manjka...???
L.p., Kloko
kloko ::
Dvomim, da gre za mehanski problem. Če gledam tole tvojo sliko, nikjer ne vidim "SD host controller-ja", zato sumim, da nimaš instaliranega driverja za to reč...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
hm joj kaj bi mi svetoval kaj točno moram naredit :D http://support.lenovo.com/us/en/downloa...
Jaz sem tole zloudala pa inštalirala očitno ni prov..
LP
Jaz sem tole zloudala pa inštalirala očitno ni prov..
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z branjem izmenljivih medijev (usb, SD kartica) na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1775 (1613) | ST-777 |
» | Prenosnik ne bere slik z SD karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1772 (1562) | beni |
» | Okvara SD kartice, reševanje podatkov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3612 (3508) | Furbo |
» | Nesposobna grafikulja??Oddelek: Strojna oprema | 1287 (901) | flukturr |
» | Problem z navideznimi usb pogoniOddelek: Operacijski sistemi | 956 (851) | darkkk |