Forum » Kaj kupiti » Nakup telefona iz tujine
Nakup telefona iz tujine
drvo ::
Zdravo, rad bi si omislil nov telefon lumia 735 iz tujine kjer je precej cenejši kot v naših trgovinah, vendar sem naletel na težavo, da nikjer ne pošiljajo v slovenijo. Zato me zanima, če kdo pozna kakšno spletno trgovino, ki pošilja tudi h nam in ima ugodno ceno za dotični telefon.
Lp, Sašo!
Lp, Sašo!
davidre ::
Napiši iz katere države, bi rad kupoval. Iz Anglije in Nemčije, lahko prepošlješ z Cheaperandmore.
Najraje iz nemčije ali avstrije lahko tudi anglija.
Obstajajo kake trgovine ki pošiljajo direktno?
Obstajajo kake trgovine ki pošiljajo direktno?
Boobiz ::
Amazon.fr pošilja v slo in ma precej dobro ceno za večino telefonov. Sploh za 735 vem, da so jo mel tudi po 180€, ker sm sam nekaj časa cincal al vzet ali ne. No, zdej je spet malo "draga".
I'm drunk, what's your excuse?
Z nemškega amazona sem že probal, zdaj sem poizkusil še iz francoskega pa tudi ne pošiljajo.
Na nemškem mi napiše tole:
Dieser Artikel kann nicht an die ausgewählte Adresse versandt werden. Erfahren Sie mehr. Sie können entweder die Lieferadresse ändern oder den Artikel aus Ihrer Bestellung löschen. Sie können auch sehen, ob dieser Artikel für den Versand an Ihre Adresse über einen anderen Händler verfügbar ist.
Na francoskem pa enako:
Cet article ne peut pas ?tre expédié ? l'adresse que vous avez sélectionnée. Plus d'informations. Vous pouvez modifier l'adresse de livraison ou supprimer l'article de votre commande.
Če prav razumem, za cheaper and more ti navedeš njihov naslov in plačaš njihove stroške po ceniku npr za en izdelekm10e. In je v to vključeno vse skupaj s poštnino, ko ti pošljejo?
Dieser Artikel kann nicht an die ausgewählte Adresse versandt werden. Erfahren Sie mehr. Sie können entweder die Lieferadresse ändern oder den Artikel aus Ihrer Bestellung löschen. Sie können auch sehen, ob dieser Artikel für den Versand an Ihre Adresse über einen anderen Händler verfügbar ist.
Na francoskem pa enako:
Cet article ne peut pas ?tre expédié ? l'adresse que vous avez sélectionnée. Plus d'informations. Vous pouvez modifier l'adresse de livraison ou supprimer l'article de votre commande.
Če prav razumem, za cheaper and more ti navedeš njihov naslov in plačaš njihove stroške po ceniku npr za en izdelekm10e. In je v to vključeno vse skupaj s poštnino, ko ti pošljejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 286372 (121158) | darkolord |
» | ebay "iz nemčije" kot npr "iz anglije"...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6460 (5668) | matej_jack |
» | Nakup knjige preko AmazonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (1560) | Gandalfar |
» | Nakup igrač, preko e-trgovinOddelek: Kaj kupiti | 4718 (4312) | Keyser Soze |