Forum » Pomoč in nasveti » pregrevanje prenosnika
pregrevanje prenosnika

aljo04 ::
Živjo,
sem uporabnik prenosnika Hp ProBook 4720s in imam velike težave s hlajenjem računalnika. Računalnik se mi izklaplja že ob gledanju videoposnetkov na you tubu. Kljub konstantnim 90im+ stopinjam, pa iz ventilatorja piha mrzel zrak. Ventilator sem sam večkrat čistil, zato je možno, da je prišlo do kakšne poškodbe. Preden menjam celoten hladilni sistem lepo prosim za kakšen nasvet, ki bi me rešil pred tem stroškom.
sem uporabnik prenosnika Hp ProBook 4720s in imam velike težave s hlajenjem računalnika. Računalnik se mi izklaplja že ob gledanju videoposnetkov na you tubu. Kljub konstantnim 90im+ stopinjam, pa iz ventilatorja piha mrzel zrak. Ventilator sem sam večkrat čistil, zato je možno, da je prišlo do kakšne poškodbe. Preden menjam celoten hladilni sistem lepo prosim za kakšen nasvet, ki bi me rešil pred tem stroškom.

fosil ::
Ali je slab stik med hladilnikom in procesorjem, ali pa je hladilni sistem spustil plin.
Razdri, očisti, na novo namaži pasto in preveri da je dober stik.
Če ne pomaga, potem je druga možnost in bo treba menjat hladilnik.
Tako je!

Silvo ::
Ali je slab stik med hladilnikom in procesorjem, ali pa je hladilni sistem spustil plin.
Tako je..ravno pri enem malo starejšem Asusu isti problem,pač hladilnik spustil in ne hladi,kljub čiščenju.
Silvo

Mare2 ::
Sem menjal pasto, malo bolj zategnil in stvar štima.
Hvala za nasvete :)
Kako se menja pasto? Je kje kak video?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visoke temperature Ryzen 5 2600 stockOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1940 (1468) | Vuli |
» | Thermal Grizzly Carbonaut - laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (919) | tiborrr |
» | Sapphire 7970 3 GB - ne delujeOddelek: Strojna oprema | 2144 (1400) | konspirator |
» | CPU temperatureOddelek: Pomoč in nasveti | 3773 (2346) | solatko |
» | Hladen cooler kljub 75°C na cpuOddelek: Strojna oprema | 2319 (1834) | Rias Gremory |