Forum » Pomoč in nasveti » MS OneDrive
MS OneDrive
Netrunner ::
Za backup slik in dokumentov razmišljam o "MS One Drive", pa me zanima sledeče če mogoče kdo ve:
One drive imam na tablici, dveh računalnikih in telefonu, pa me zanima kako je s tisto opcijo "make available offline" ... ali le ta velja na napravi kjer nastaviš ali globalno za vse? .. ker problem je da bom imel cca 90gb podatkov, kar hočem tudi imet na obeh računalnikih, ne pa tuid na telefonu ali tablici ?
uporablja kdo ?
hvala...
One drive imam na tablici, dveh računalnikih in telefonu, pa me zanima kako je s tisto opcijo "make available offline" ... ali le ta velja na napravi kjer nastaviš ali globalno za vse? .. ker problem je da bom imel cca 90gb podatkov, kar hočem tudi imet na obeh računalnikih, ne pa tuid na telefonu ali tablici ?
uporablja kdo ?
hvala...
Netrunner ::
hvala .. ja sem ravnokar odkril... ena nastavitev katero sem moral sklopit in sicer "make all files available offline" .. tako da lahko na vsaki napravi posebaj nastavljam.
Machete ::
Strašno mi gre na živce, da jim vržem 60eur/leto, ko pa dejansko nekaj rabim hitro, pa mi downloada z 500KB/s.
Nesprejemljivo.
Nesprejemljivo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6391 (5071) | next3steps |
» | IP telefonija na mobitelu v tujini in offline GPS karteOddelek: Programska oprema | 1982 (1606) | krneki0001 |
» | tablični računalnik in prenos podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2033 (1915) | Frenckie |
» | problem z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2469 (1838) | Maša |
» | Ali obstaja program za backup spletne straniOddelek: Programska oprema | 901 (812) | Fella |