Forum » Pomoč in nasveti » Samsung Galaxy Core 2 zataknjen pri posodabljanju
Samsung Galaxy Core 2 zataknjen pri posodabljanju
petelinček ::
Zjutraj sem opazil, da je za moj telefon na voljo posodobitev. Telefon je bil povezan s internetu, baterija je bi tam okoli 80% zato sem se odločil, da jo bom namestil.
Telefon sem pri miru pustil kake 3 ure, preden sem opazil, da se telefon neprestano "reboota". Po bližji preiskavi sem opazil, da se posodobitev namesti 100%, vendar se na koncu pojavi mrtev robotek in napis napaka.
Telefona nikakor ne morem spraviti v recovery mode, da bi vsaj poskusil narediti factory reset. Tudi hard reset ne pomaga, saj se telefon sam prižge in nadaljuje s posodobitveno zanko. Za telefon nikakor ne najdem firmware, da bi poskusil s odin mode. Za podatke na telefonu me niti ne briga, saj imam vse na računalniku (hvala bogu), ampak telefona ne morem uporabljati.
Gledal sem po spletu in nikjer ne najdem rešitve, če bo treba, ga bom nesel na servis, samo bi to rad imel za zadnjo možnost.
P.S. telefon trenutno ni root-an, ampak sem root enkrat naredil in ga potem zaprl. Upam da Vam kaj pove.
Telefon sem pri miru pustil kake 3 ure, preden sem opazil, da se telefon neprestano "reboota". Po bližji preiskavi sem opazil, da se posodobitev namesti 100%, vendar se na koncu pojavi mrtev robotek in napis napaka.
Telefona nikakor ne morem spraviti v recovery mode, da bi vsaj poskusil narediti factory reset. Tudi hard reset ne pomaga, saj se telefon sam prižge in nadaljuje s posodobitveno zanko. Za telefon nikakor ne najdem firmware, da bi poskusil s odin mode. Za podatke na telefonu me niti ne briga, saj imam vse na računalniku (hvala bogu), ampak telefona ne morem uporabljati.
Gledal sem po spletu in nikjer ne najdem rešitve, če bo treba, ga bom nesel na servis, samo bi to rad imel za zadnjo možnost.
P.S. telefon trenutno ni root-an, ampak sem root enkrat naredil in ga potem zaprl. Upam da Vam kaj pove.
- spremenil: Gandalfar ()
Xserces ::
Kater pa je za evropski trg (Kateri model)? Drugace mas na sammobile firmware.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
petelinček ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung S7 - ali lahko nalozim firmware druge drzaveOddelek: Mobilne tehnologije | 757 (445) | solatjek |
» | firmware za Samsung J7 (SM-J710FN)Oddelek: Operacijski sistemi | 1995 (1669) | #000000 |
» | IMEI Prazen - Rabim PomočOddelek: Mobilne tehnologije | 1568 (1225) | nooby |
» | Samsung Galaxy 5 Root?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1809 (1426) | heero |
» | Izzid android-a 4.1.xOddelek: Mobilne tehnologije | 5906 (4675) | bdoxx |