Forum » Strojna oprema » Reševanje data iz poškodovanega HDD
Reševanje data iz poškodovanega HDD
Pesimist ::
Disk starta, v win ga vidim , ter data na njem. Je pa počasen in poln bad sectorjev.
Lahko kako data rešim? windows copy paste ne gre.
Lahko kako data rešim? windows copy paste ne gre.
hojnikb ::
lahko z kako recuvo.
Sicer pa naj bo to sfarilo za drugič -- BACKUP BACKUP IN ŠE 100x BACKUP !
Sicer pa naj bo to sfarilo za drugič -- BACKUP BACKUP IN ŠE 100x BACKUP !
#brezpodpisa
Pesimist ::
bom probo jutri to https://www.grc.com/sr/whatitdoes.htm
možak sounds smart.
možak sounds smart.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
McLuzo ::
sam sem imel dobre izkušnje z HDD regeneratorjem, sicer stara zadeva ampak je pomagalo... nekaj časa. je pa IZJEMNO počasno opravilo (sploh če je veliko bad sektorjev).
Jst ::
Glas za Spinrite.
En HDD mi je obdeloval 4 dni, potem sem lahko prenesel večino podatkov na varno. V tedenu dni sem potem šel po diske in postavil NAS.
En HDD mi je obdeloval 4 dni, potem sem lahko prenesel večino podatkov na varno. V tedenu dni sem potem šel po diske in postavil NAS.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Jst ::
Preberi si opis, kaj Spinrite sploh dela, pa boš razumel, zakaj.
Sicer jaz vseeno mislim, da je v tem programu nek magic voodoo, ker mi je rešilo že več problemov. Recimo mi nekdo reče, da mu javlja kakšne errorje ali dela "čudno" počasi, vedno prvo poženem Spinrite na level 2 in velikokrat težave izginejo, čeprav ni bilo nobenih bad sectorjev.
Sicer jaz vseeno mislim, da je v tem programu nek magic voodoo, ker mi je rešilo že več problemov. Recimo mi nekdo reče, da mu javlja kakšne errorje ali dela "čudno" počasi, vedno prvo poženem Spinrite na level 2 in velikokrat težave izginejo, čeprav ni bilo nobenih bad sectorjev.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
MIHAc27 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brisanje vseh podatkov iz diska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14612 (7482) | Baja |
» | Slika gole punce / na disku ki crkuje :)Oddelek: Strojna oprema | 14519 (8207) | Miha 333 |
» | Poskus oživetja diska z bad sektorji?Oddelek: Strojna oprema | 4438 (3420) | amigo_no1 |
» | 1.5TB Seagate - Bad Sektorji ?Oddelek: Strojna oprema | 1322 (1133) | ender |
» | Odstranjevanje BAD sektorjev na DiskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2068 (1823) | kixs |