Forum » Pomoč in nasveti » Ni slike
Ni slike
aljos ::
Pozdravljeni,
Obračam se na vse vas v upanju da bomo skupaj rešili težavo. Po moje sem edini k se mu lahko kej takšnega zgodi oz se zgodilo :P Včeraj sem priklopil nov monitor in potem sem hotel popravit še resolucijo... Nato sem ne vem zakaj v enem zavihku Lastnosti pritisnil samodejno (prej je bilo na sistemsko). Računalnik resetiral in od takrat ni slike. Na začetku pri zagonu vse normalno, potem pa globoka črnina, zvok da so se windowsi naložili pa je ostal.
Safe mode sploh ne prime, ali se resetira in ponovno zažene ali pa izpiše vse vrstice in na temu ostane
Hvala za odgovore
Lp Aljoš
Obračam se na vse vas v upanju da bomo skupaj rešili težavo. Po moje sem edini k se mu lahko kej takšnega zgodi oz se zgodilo :P Včeraj sem priklopil nov monitor in potem sem hotel popravit še resolucijo... Nato sem ne vem zakaj v enem zavihku Lastnosti pritisnil samodejno (prej je bilo na sistemsko). Računalnik resetiral in od takrat ni slike. Na začetku pri zagonu vse normalno, potem pa globoka črnina, zvok da so se windowsi naložili pa je ostal.
Safe mode sploh ne prime, ali se resetira in ponovno zažene ali pa izpiše vse vrstice in na temu ostane
Hvala za odgovore
Lp Aljoš
GTX970 ::
Priklopi nazaj star monitor.
Če v safe mode ne dela imaš večji problem (kje v postopku nalaganja se ustavi ?).
Če v safe mode ne dela imaš večji problem (kje v postopku nalaganja se ustavi ?).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 3900 (3690) | RatedR |
» | Racunalnik zaril - please help!Oddelek: Operacijski sistemi | 715 (677) | Lion29 |
» | Win XP stop errorOddelek: Operacijski sistemi | 2119 (1517) | mp3pesmi |
» | računalnik se mi ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 839 (774) | Sparky69 |
» | začaran krog vklopa Windows XP-jaOddelek: Operacijski sistemi | 1217 (912) | butec |