Forum » Programska oprema » Excel 2013 grafikon v OneNote 2013
Excel 2013 grafikon v OneNote 2013
pero978 ::
Živijo,
Će želim uvoziti grafikone iz excelove datoteke v OneNote 2013, mi naredi samo okvirje slik oz. teh grafikonov, kjer piše We are sorry, we couldn't make preview image. Right click and pick refresh (kar ne pomaga). Poizkusil sem narediti eno novo excelovo datoteko z dvema preprostima grafikonoma in prav tako ne deluje.
Hvala vnaprej.
lp
Će želim uvoziti grafikone iz excelove datoteke v OneNote 2013, mi naredi samo okvirje slik oz. teh grafikonov, kjer piše We are sorry, we couldn't make preview image. Right click and pick refresh (kar ne pomaga). Poizkusil sem narediti eno novo excelovo datoteko z dvema preprostima grafikonoma in prav tako ne deluje.
Hvala vnaprej.
lp
The greatest trick Devil ever pulled was convincing the world he does not exist
vstavljanje v onenote poznam, vse načine. Vendar mi pri vseh napiše napako, ki sem jo napisal prej.
lp
lp
GTX970 ::
Potem ti zaradi nekega razloga ne vstavi podatkov, potrebnih za grafikone.Od kod jih črpaš v Excelu ?
Živijo, excel in powerpivot. Sem pa poizkusil narediti čisto novo datoteko, s tremi preprostimi grafi in je enak problem pri uvozu. Največ kar je, je to, da mi uvozi prvi graf za ostale pa javi napako.lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka v worduOddelek: Programska oprema | 1351 (977) | sallchy |
» | Outlook 2013 vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (823) | TH321 |
» | Excel - pomočOddelek: Programska oprema | 951 (856) | borut212 |
» | Kako v Excelu ločiti podatke v samostojne stolpce?Oddelek: Programiranje | 4326 (3672) | k4vz0024 |
» | Excel 2003 - OzadjeOddelek: Programska oprema | 1954 (1848) | samomas |