Forum » Pomoč in nasveti » Joystick
Joystick
znamovsi ::
Imam težavo :(
Imam joystick db boeder P 16+
Ko ga priklopim v pc in pogledam pod strojno opremo mi kaže tole:
Lp
Imam joystick db boeder P 16+
Ko ga priklopim v pc in pogledam pod strojno opremo mi kaže tole:
Lp
- spremenilo: znamovsi ()
jamiroq ::
najenostavnejsa resitev je, da kupis en poceni usb joystick in tega zabrises v smeti. gameport je prazgodovinska zadeva.
alternativa je, da joystick preko adapterja priklopis v usb (ce dobis se kje kaksnega, kot receno - to so prazgodovinske zadeve). moralo bi delati, ker joystick zgleda precej enostavna zadeva. karkoli bolj fancy od stirih analognih osi in stirih gumbov na taksnih gameport v usb adapterjih ne dela ali pa dela probleme.
tezja resitev je, da sprostis kaksen irq/dma, ker ti jih primanjkuje (tole ti pise v prvi sliki, ki si jo objavil). ali zaradi tega, ker imas prevec naprav ali pa zato, ker avtomagicno dodeljevanje ne deluje pravilno.
alternativa je, da joystick preko adapterja priklopis v usb (ce dobis se kje kaksnega, kot receno - to so prazgodovinske zadeve). moralo bi delati, ker joystick zgleda precej enostavna zadeva. karkoli bolj fancy od stirih analognih osi in stirih gumbov na taksnih gameport v usb adapterjih ne dela ali pa dela probleme.
tezja resitev je, da sprostis kaksen irq/dma, ker ti jih primanjkuje (tole ti pise v prvi sliki, ki si jo objavil). ali zaradi tega, ker imas prevec naprav ali pa zato, ker avtomagicno dodeljevanje ne deluje pravilno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki ne delajo (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 3920 (3617) | zwerca |
» | Sem kupil pokvarjen wifi usb adapter?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2292 (1935) | Icematxyz |
» | Blue Screen (nv4_disp.dll)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1174 (960) | zupan |
» | Iščem Joystick priključek/pretvornikOddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1701) | Macx95 |
» | ALi obstaja pretvornik iz Standard GamePort na USB (za Joystick)Oddelek: Strojna oprema | 1629 (1469) | Crimson_Shadow |