Forum » Loža » Krmljenje ptic
Krmljenje ptic
harmony ::
Zanima me, ce bi bilo kaj narobe, ce bi v bliznjem parku postavil /obesil na grmovja, manjsa drevesa tiste "zogice", kjer je hrana in tako pomagal pticam, one pa meni saj bi jih fotografiral.
Kolikor berem se ptice hitro navadijo na naso hrano in potem ko je zmanjka ni vredu. Je to res? Bi s tem pocetjem skodoval pticam? Ali jim skodujem tudi, ce npr po tleh stresem kaksno vreco pticje hrane.
Zal nimam svojega vrta, kjer bi postavil res tapravo krmilnico in bi tako lahko res redno hranil ptice in jih fotografiral.
Kolikor berem se ptice hitro navadijo na naso hrano in potem ko je zmanjka ni vredu. Je to res? Bi s tem pocetjem skodoval pticam? Ali jim skodujem tudi, ce npr po tleh stresem kaksno vreco pticje hrane.
Zal nimam svojega vrta, kjer bi postavil res tapravo krmilnico in bi tako lahko res redno hranil ptice in jih fotografiral.
BigD ::
Jaz bi pomislil dva krat ker vrane vse preženejo.
Mi hranimo ptice samo na okenski polici, siničk več ni, pa tudi ko so bile smo morali vrabce odganjat da so one kaj dobile ker jih napadejo...
Mi hranimo ptice samo na okenski polici, siničk več ni, pa tudi ko so bile smo morali vrabce odganjat da so one kaj dobile ker jih napadejo...
sarma832 ::
Pri nas mamo isto na okenski polici in zadnja dva dni odkar je sneg kar mrgoli ptic, najvec sinick
Furbo ::
Enostavno daš tako zrnje, ki ga vrabci ne znajo olupiti in pojesti.
Jaz imam neko hrano iz merkurja, verjetno sončnična semena ali nekaj takega, sinice lupijo in jedo, vrabci pa po tleh pobirajo vse ostanke.
Jaz imam neko hrano iz merkurja, verjetno sončnična semena ali nekaj takega, sinice lupijo in jedo, vrabci pa po tleh pobirajo vse ostanke.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
bauci ::
Jaz imam hrano iz Hofer/Lidl, v mrezi so semena in loj. Sinicke so ta glavne in vrabci sploh ne upajo priti zraven in pobirajo samo ostanke na tleh.
kloko ::
Jaz sem lani krmil ptiče z mešanico iz trgovine. In sem potem imel pod oknom polno gredo sončnic in konoplje, še dobro da ni vidna s ceste...
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastovicje gnezdo na fasadiOddelek: Loža | 13313 (5565) | ;-) |
» | So jedilna konopljina semena plodna?Oddelek: Loža | 2012 (1760) | mojca |
» | najden ptič (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11510 (7599) | PrihajaNodi |
» | Kam so izginile vse domače ptice stalnice - taščice, siničke, liščki, vrabci, škorci,Oddelek: Loža | 16874 (15620) | mihaf |
» | Ljubitelji GOLOBOV, vaše ideje so dobrodošle (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12662 (11465) | Nitro Tech |