Forum » Pomoč in nasveti » ASUS M5A99X EVO R2.0
ASUS M5A99X EVO R2.0
hiperflash ::
Pozdravljeni,
na vas se obračam ker mi je zmanjkalo idej,
imam matično ploščo M5A97 EVO R2.0, zanima me glede same zvočne kartice, težava je v tem da ne morem uporabit vseh vhodov, kot output deluje samo zeleni ostali ne (vsaj ne na slušalkah ali na zvočnikih), v samem ASUS sound managerju sicer zazna da je naprava priključena v določen
vhod le tega pa ni mogoče "retaskat" sepravi ni mogoče spremenit namembnosti (headphones, speakers itd..)
Driverji inštalirani iz priloženega dvdja, potem pobrisani, prenešeni iz asusove spletne strani potem še iz realtekove strani pa ni spremembe.
Rad bi uporabljal vsaj 2 jacka, kot output, 1 za slušalke ter drugi za zvočnike in da hkrati lahko predvajata enak zvok.
opazil pa sem da lahko na dveh vhodih, ki sta samem ohišju spremenim zakaj se bosta uporabljala.
lp, HiperFlasH
na vas se obračam ker mi je zmanjkalo idej,
imam matično ploščo M5A97 EVO R2.0, zanima me glede same zvočne kartice, težava je v tem da ne morem uporabit vseh vhodov, kot output deluje samo zeleni ostali ne (vsaj ne na slušalkah ali na zvočnikih), v samem ASUS sound managerju sicer zazna da je naprava priključena v določen
vhod le tega pa ni mogoče "retaskat" sepravi ni mogoče spremenit namembnosti (headphones, speakers itd..)
Driverji inštalirani iz priloženega dvdja, potem pobrisani, prenešeni iz asusove spletne strani potem še iz realtekove strani pa ni spremembe.
Rad bi uporabljal vsaj 2 jacka, kot output, 1 za slušalke ter drugi za zvočnike in da hkrati lahko predvajata enak zvok.
opazil pa sem da lahko na dveh vhodih, ki sta samem ohišju spremenim zakaj se bosta uporabljala.
lp, HiperFlasH
hiperflash ::
kam priklapljaš sploh slušalke in zvočnike ?
si prebral to?
"imam matično ploščo M5A97 EVO R2.0, zanima me glede same zvočne kartice, težava je v tem da ne morem uporabit vseh vhodov, kot output deluje samo zeleni ostali ne (vsaj ne na slušalkah ali na zvočnikih), v samem ASUS sound managerju sicer zazna da je naprava priključena v določen vhod le tega pa ni mogoče "retaskat" sepravi ni mogoče spremenit namembnosti (headphones, speakers itd..)"
tam kjer je na sliki označeno kot "Analog audio ports" ...
verjetno ne na ventilator?
hojnikb ::
aroganten tut ni treba bit. Nebi blo prvič, da je folk hotel tiščat slušalke tja, kjer je mogoče le en kanal za 5.1 in podobno... Kar se pa tiče multiple izhodov naenkrat pa to nativno ni podprto v winsih (lahko furaš samo en izhod hkrati), tako da je treba uporabnit namenske rešitve
http://www.chevolume.com/
http://www.chevolume.com/
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok ob predvajanju filmaOddelek: Pomoč in nasveti | 809 (659) | hojnikb |
» | Nov napajalnik piskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2805 (1799) | Leprechaun |
» | UPS, ki med drugim ščiti tudi pred nihaji el. napetostiOddelek: Kaj kupiti | 648 (579) | Hayabusa |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5030 (4623) | eric_cartman |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3005 (2259) | shadeX |