» »

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

««
64 / 64
»
»»

Gregor459 ::

Enaplusdva je izjavil:

Kdo od vas uporablja Fora-221 ali Grom S-14 ? Kako se vam zdita te dve pokalici ?

Grom sem probal samo enkrat Fore pa še ne.
Trenutno uporabljam G36 ampak mi gre tisti velik dalnogled na živce. Sem ga snel pa ne najdem alternative ali obstaja za G36 kak drug dalnogled ?

Enaplusdva ::

Gregor459 je izjavil:

Enaplusdva je izjavil:

Kdo od vas uporablja Fora-221 ali Grom S-14 ? Kako se vam zdita te dve pokalici ?

Grom sem probal samo enkrat Fore pa še ne.
Trenutno uporabljam G36 ampak mi gre tisti velik dalnogled na živce. Sem ga snel pa ne najdem alternative ali obstaja za G36 kak drug dalnogled ?

Aja se ga, da celo sneti dol z G36?
Najboljši scope mi je RNBW 2X

oo7 ::

Men so pa neki banditi hoteli prodati avto :))

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl has recouped its investments and now is turning profit.

Na vprašanje, koliko kopij S.T.A.L.K.E.R je bilo prodanih. Za komercialno uspešen projekt je Krippa odgovoril: "Prodali smo že dovolj, da bi projekt spravili v dobiček."
Ne razkriva zneska naložbe v igro. "Seveda je to več deset milijonov dolarjev," je dejal.

https://forbes.ua/news/gsc-game-prodali...

Meizu ::

Enaplusdva je izjavil:

Fora je kar dobra fora, ker ima soliden penetration za early in mid game, ampak je pa brez AP nabojev kasneje proti monolitom kar struggle, zahteva večkraten headshot za izbris nasprotnika. Grom je tudi solidna puškica, ampak ima podobne težave kot Fora kasneje v igri, pa po mojem mnenju, glede na to, da uporablja iste naboje kot Vintorez vedno v Stalkerju predlagam uporabo slednjega - sploh če najdeš mag extension ali verzijo VSS ki ima ta nabojnik že vgrajen (20 nabojev) - veliko boljši performance od Groma, tako da imaš DPS/$$ precej boljši.

Če pa želiš uporabljat 5.45x39, ki je hkrati tudi najbolj pogost naboj v igri poleg 9x18 in 9x19, pa predlagam Dnipro kot ultimativno rešitev.

Izi ::

Po moje je čisto na začetku šibrovka naj orožje, ko si še revež z malo denarja in municije.
Potem pa je za glavnino igre najbolj uporaben Dnipro. Jaz ga uporabljam večino časa. Zelo solidna avtomatska puška, višje klase, kar pa jo postavi na vrh je uporaba daleč najpogostejše in zelo poceni municije. Z njim lahko rešetaš naokoli po mili volji in ne boš bankrotiral.
Za končna orožja pa še ne vem, sem šele nekje na sredini.

Jaz pa kar menjam orožja, ker imam itak tako veliko municije. Šibrovko sem uporabljal na začetku sedaj pa je šibrovko nadomestil Rhino pa še lažji je in ne kvari se... no zaenkrat se mi še ni pokvaril.

Danes delam en stranski kvest in vidim tri antene pa si rečem tole je brain scorcher :)
Red forest mi je bila najboljša mapa v Stalker triologiji kjer je bil brain Scorcher sploh tista pot, ko vodi, do tja.
Tukaj v Stalker 2 je na drugi lokaciji ampak so naredili kar podobno.
Tudi tisti dolgi prehod kjer so gor vrata in moraš vpisati kodo notri pa dvoje zaklenjene vrate. Škoda, ker se jih ne,da odpreti in sprehoditi po tistem dolgem prehodu.
Pogrešam pa tisti tunel na začetku ampak nisem še vsega razsikal pa tudi grem iz druge strani kot v Shadow of Chernobyl zato mi tudi ni bilo takoj jasno, da je tam Brain scorcher dokler nisem videl anten.

Gregor459 ::

Dnipro to je end game orožje ?
««
64 / 64
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Igre
746132920 (16998) oo7
»

S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

52391902 (9782) Meizu
»

Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )

9516658 (10581) oo7
»

Areal

84542 (4271) Heavy
»

Igre podobne Fallout 3 (New vegas)