» »

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

««
20 / 71
»»

Meizu ::

Brez shitorovicha itak ne bi šlo :) Tip je annoying ampak mora bit!

oo7 ::

Meizu je izjavil:

Lahko bi naredili prequel igro kjer bi igral kot Sidorovich :)) on naj bi bil eden prvih, ki je vstopil v zono.

yayo je izjavil:

:'( ta star GSC forum katerega sem počekiral enkrat ali dvakrat na leto, zgleda, da ne obstaja več. Sem bil član od 2007 (ali 2009, se ne spomnem točno), sicer bolj lurker, ampak vseeno. Škoda, da so ga kar zbrisali. Še pol leta nazaj je bil dostopen in par starih stalkerjev je še v njemu strašilo. Ta nov forum nima ne čanov, ne topicov, ne identitete. Morda je gor kdo, ki igra Cossacks in to je vse.

Zdaj kot kaže je večina na Redditu.

Google prevajalnik - Priljubljena internetna streljačina STALKER 2: Heart of Chornobyl iz ukrajinskega studia GSC Game World je pred kratkim dosegla novo stopnjo razvoja: po mnenju razvijalcev je skupnost iger na Redditu presegla mejo 100.000 aktivnih članov.

yayo ::

Ja,so mi na Redditu povedli, da je star forum nehal delovati na dan ruskega napada na Ukrajino.

So se bali, da se bodo preveč kregali Ukrajinci in Rusi in so raje kar zaprli forum ? Saj možno, da se tudi na Redditu ?

oo7 je izjavil:

Meizu je izjavil:

Lahko bi naredili prequel igro kjer bi igral kot Sidorovich :)) on naj bi bil eden prvih, ki je vstopil v zono.

Itak, lisičar scammer je bil eden prvih v zoni, podobno kot strelok, sakharov in ostali, valjda mora scammat še naprej, kdo bo drugače financiral vse tiste pečene piščančje krače :))

Sidorovich - moj najdražji sosed.

Sidorovich je car, ampak meni je bolj všeč skin iz prve igre, v drugi in tretji je plešast

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

pa v fmv videih je spet drugačen

Meizu je izjavil:

oo7 je izjavil:

Meizu je izjavil:

Itak, lisičar scammer je bil eden prvih v zoni, podobno kot strelok, sakharov in ostali, valjda mora scammat še naprej, kdo bo drugače financiral vse tiste pečene piščančje krače :))

Sidorovich - moj najdražji sosed.

Sidorovich je gangster :)

yayo je izjavil:

pa v fmv videih je spet drugačen

Saj v Stalker 2 z novim pogonom Unreal 5 pa bo verjetno spet čisto drugačen.

V trailerju od 2:51 - 3:09 bi lahko to bil Lab X-18.

Skif can be seen asking Bolshak, presumably a new technician in the Zone, how to get into the "Basement." The trailer then shows Skif exploring an abandoned lab, presumably Lab X-18. Skif then gets ambushed by a Bloodsucker.

Skif je igrani lik v igri Stalker 2.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Letos avgusta je Gamescon v Nemčiji in Xbox bo tam kazal že svoje najavljene igre med katerimi bi lahko bila tudi Stalker 2 igra.

Malo zgodovine ;)

Sicer prehitevam točno za 1 mesec ampak 16 avgusta 2010 se pravi pred 13 leti in 1 mesecem je bila prvič najavljena igra Stalker 2.

https://gamerant.com/stalker-2-emerges-...

Haaaa tega pa nisem vedel >:D

Članek iz leta 2012. Bethesda v boju za Stalker pravice ?

Bethesda May Have Acquired Rights To 'S.T.A.L.K.E.R.'

https://gamerant.com/bethesda-stalker-r...

oo7 je izjavil:

So se bali, da se bodo preveč kregali Ukrajinci in Rusi in so raje kar zaprli forum ? Saj možno, da se tudi na Redditu ?

mislim, da razen internetnih maherjev in režimskih hackerjev/botov zelo malo rusov lahko surfa po straneh zunaj ruskega "sveta".

yayo je izjavil:

oo7 je izjavil:

mislim, da razen internetnih maherjev in režimskih hackerjev/botov zelo malo rusov lahko surfa po straneh zunaj ruskega "sveta".

To ja samo niso pa osamili Rusije takoj čisto na začetku medtem, ko so forum o Stalkerju že prvi dan vojne ?

Polda ::

oo7 je izjavil:

Haaaa tega pa nisem vedel >:D

Članek iz leta 2012. Bethesda v boju za Stalker pravice ?

Bethesda May Have Acquired Rights To 'S.T.A.L.K.E.R.'

https://gamerant.com/bethesda-stalker-r...

Bethesda bi preveč poamerikanizirala Stalkerja .

Gagatronix ::

oo7 je izjavil:

Malo zgodovine ;)

Sicer prehitevam točno za 1 mesec ampak 16 avgusta 2010 se pravi pred 13 leti in 1 mesecem je bila prvič najavljena igra Stalker 2.

S tem da se je originalni GSC vmes zaprl ter na novo formiral.

Gagatronix je izjavil:

oo7 je izjavil:

Malo zgodovine ;)

S tem da se je originalni GSC vmes zaprl ter na novo formiral.

Ja decembra 2011 je GSC Game world zaprl svoja vrata in jih ponovno odprl konec leta 2014.

Na kickstarterju zbirajo denar (€252,960 ) za kratek Stalker film.

Več tukaj Kickstarter - https://www.kickstarter.com/projects/re...

S.T.A.L.K.E.R. | Shadow of the Zone
A live-action sci-fi short fan-film based on the S.T.A.L.K.E.R. video-game series.

S.T.A.L.K.E.R. | Shadow of the Zone | Kickstarter Campaign

Za lažje čakanje na Stalker 2 ;)

S.T.A.L.K.E.R. Anomaly Mod V1.5.2 is available for download

MOD - https://www.moddb.com/mods/stalker-anom...

Nagi Bator ::

Bom kar ostal na 1.5.1. Sem prevec stvari ze spremenil na lastno roko, da bi reskiral nestabilnost.

Nagi Bator je izjavil:

Bom kar ostal na 1.5.1. Sem prevec stvari ze spremenil na lastno roko, da bi reskiral nestabilnost.

Koliko pa imaš že preigranih ur v svetu Stalkerja ?

Ur? Tak ti bom rekel; to je tako, kot bi me vprasal, koliko milimetrov ma prevozenih moj avto ;)

wajdouc ::

Moj jih ima prevoženih cca 304233000000 mm. No, povej ure :D

Nagi Bator je izjavil:

Ur? Tak ti bom rekel; to je tako, kot bi me vprasal, koliko milimetrov ma prevozenih moj avto ;)

Ja za anomaly mod ne rabiš Steam-a ali kaj drugega kjer ti pokaže preigrani čas.
Probal sem in vprašal :) ker se mi je nekako zdelo, da igraš samo Stalkerja, ker te v drugih temah o igrah nisem zasledil pa sem vprašal :)

Jebeš ure, važno je koliko se imaš fajn - anomaly in še posebej escape from pripyat ter g.a.m.m.a. zame dovolj, da sem praktično raziskal vsako foro, ki obstaja. No, skoraj, še vedno se nisem odpravil po heart of oasis. :)

ker se mi je nekako zdelo, da igraš samo Stalkerja

Nisem ravno tip, ki bi igral vse pocez. Tisto kar igram, me pa mora res "potegniti noter" za dlje casa
in mi omogocat veliko mero svobode v igranju in v lastnih modifikacijah.
Tako da me linearne igre, ki jih lahko preigram v par dnevih ali celo enem samem, ne zanimajo vec.
Sem bolj old school, Steama ne uporabljam in nimam pojma koliko sem prespilal Stalkerja v razlicnih verzijah.
Ce priznam, da vsaj toliko kot takrat, ko sem bil se na trdih drogah pod imenom Civilization, to da nek okviren odgovor.

matobeli ::

Gentlemen, we are dealing with someone here who... has absolutely NO LIFE.:P

matobeli je izjavil:

Gentlemen, we are dealing with someone here who... has absolutely NO LIFE.:P

Naj prvi vrze kamen tisti, ki... 8-)

matobeli ::

čri-čri-čri

Gagatronix ::

Jaz sem bil PR member za originalni SoC kar nekaj let, potem je DonReba bil nekaj glasen in se mi ni dalo vec.

A sem spilal spile ? Ja. SoC sem. Clear Sky, mjaaaa nekaj. Call of Pripyat sem pa poslal v kurac cisto iz inata.

To niso dobri spili. Dobri so ce hoces ure zabijat s tem da se jebes z motorko v rit.

Jaz sem bil pri SoC mind blown, ker česar podobnega nikoli nisem igral. Venda je konec kjer Strelok uniči C Consciousness tako logičen in perfekten, da nadaljevanja "čudno" izpadejo in nekako celo razočarajo. Ok, CS je prequel. Komaj čakam, da bom videl kaj so s četrto igro skuhali.

Zgodovina sprememb…

yayo je izjavil:

Jaz sem bil pri SoC mind blown, ker česar podobnega nikoli nisem igral. Venda je konec kjer Strelok uniči C Consciousness tako logičen in perfekten, da nadaljevanja "čudno" izpadejo in nekako celo razočarajo. Ok, CS je prequel. Komaj čakam, da bom videl kaj so s četrto igro skuhali.

Ko Strelok uniči C Consciousness je uradni konec igre ? Ker v igri je 7 koncev 5 napačnih in dva prava. A je kateri od teh razglašen kot canon ?

na koncu se lahko Strelok pridruži ali uniči C Con. Če se prav spomnim so "falš" konci pri Wish Granterju, odvisno kako si se v igri obnašal dobiš enega. Pri pravem koncu sem seveda sejval in potem probal oba. Pridružitev se mi je zdela najbolj logična, ker ni nasilja in gre za napredek, potem pa sem jih postreljal v tistih podih in dobil konec kjer Srelok leži na travi in opazuje kačjega pastirja v naravi, ki je postala spet normalna. Pa se mi je zazdel najbolj poetski. Pa, da ne omenjam, da če izbereš tega dobiš vsaj še pol ure ekstra gameplaja, ko se streljaš z vojaki po nuklearki.

Zgodovina sprememb…

A tisto strelanje na koncu po nuklearki je ekstra konec ? Sem že malo pozabil čeprav sem igro preigral mislim, da trikrat.

Pri wish granterju pa sem čisto v prvo dobil, ko iz stropa začnejo padati kovanci a v resnici je matica in kasneje če se ne motim se zruši strop.

tisto strelanje dobiš le če fentaš C Con.Sem se smejal, ko meje en teleport za sekundo vrgel k Sidoroviču. "Marked One, what the hell?"

S C-con so hoteli kontrolirati zono ?

yayo je izjavil:

Venda je konec kjer Strelok uniči C Consciousness tako logičen in perfekten, da nadaljevanja "čudno" izpadejo in nekako celo razočarajo.

Strelok uniči C - con ampak zona pa še vedno ostane. Menda se v Stalker 2 še razširi.

Zona se itak z vsakim večjim izbruhom (emisijo) razširi za kar nekaj kilometrov.

Stalker 2 igra bo imela okoli 60 kvadratnih kilometrov veliko mapo.

Mogoče kdo ve kako veliko mapo ima igra Stalker SoC ?

Cirka 30km2.

Meizu je izjavil:

Cirka 30km2.

Se pravi naj bi imel Stalker 2 še enkrat večjo mapo. Se pravi nekaj takega kot Far CRY 5 glede na ta video.

STALKER niti ni toliko občutljiv na majhne mape, je pa res, da pri manjših mapah, kot je npr. Shadow of Chernobyl, težava v tem, da se replayability začne hitro ponavljat, ker ni spet toliko lokacij za odkrivat. Še največje mape (swamps, truck cemetary, jupiter, zaton) hitro postanejo malce preveč enostavne za orientacijo, še najbolj od vsega pa bi si želel malo razširjen red forest, mmm...

Pa škoda, ker v Pripyatu nisi mogel iti notri v hiše. Bi bilo zanimivo se malo šicat po tistih blokih :)

New screenshots released for S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Kakšna se vam pa je kaj zdela igra od GSC game world Codename: Outbreak ?

Žal nisem igral.

Meizu je izjavil:

Žal nisem igral.

Ja saj je že zelo stara igra.

Malo bolj podrobno kaj katera edicija vsebuje

STALKER 2: Heart of Chernobyl preorder -- Bonuses, editions,

https://www.windowscentral.com/gaming/s...

Tudi Srbi bodo dobili podnapise v igri. Kdaj jih bomo pa mi ? :)
Ali bodo Srbski podnapisi v igri v cirilici ?
««
20 / 71
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Igre
746135179 (19257) oo7
»

S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

52393202 (11082) Meizu
»

Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )

9517150 (11073) oo7
»

Areal

84653 (4382) Heavy
»

Igre podobne Fallout 3 (New vegas)