Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Gregor459 ::
Enaplusdva je izjavil:
Kdo od vas uporablja Fora-221 ali Grom S-14 ? Kako se vam zdita te dve pokalici ?
Grom sem probal samo enkrat Fore pa še ne.
Trenutno uporabljam G36 ampak mi gre tisti velik dalnogled na živce. Sem ga snel pa ne najdem alternative ali obstaja za G36 kak drug dalnogled ?
Enaplusdva ::
Enaplusdva je izjavil:
Kdo od vas uporablja Fora-221 ali Grom S-14 ? Kako se vam zdita te dve pokalici ?
Grom sem probal samo enkrat Fore pa še ne.
Trenutno uporabljam G36 ampak mi gre tisti velik dalnogled na živce. Sem ga snel pa ne najdem alternative ali obstaja za G36 kak drug dalnogled ?
Aja se ga, da celo sneti dol z G36?
Najboljši scope mi je RNBW 2X
oo7 ::
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl has recouped its investments and now is turning profit.
Na vprašanje, koliko kopij S.T.A.L.K.E.R je bilo prodanih. Za komercialno uspešen projekt je Krippa odgovoril: "Prodali smo že dovolj, da bi projekt spravili v dobiček."
Ne razkriva zneska naložbe v igro. "Seveda je to več deset milijonov dolarjev," je dejal.
https://forbes.ua/news/gsc-game-prodali...
Na vprašanje, koliko kopij S.T.A.L.K.E.R je bilo prodanih. Za komercialno uspešen projekt je Krippa odgovoril: "Prodali smo že dovolj, da bi projekt spravili v dobiček."
Ne razkriva zneska naložbe v igro. "Seveda je to več deset milijonov dolarjev," je dejal.
https://forbes.ua/news/gsc-game-prodali...
Meizu ::
Enaplusdva je izjavil:
Fora je kar dobra fora, ker ima soliden penetration za early in mid game, ampak je pa brez AP nabojev kasneje proti monolitom kar struggle, zahteva večkraten headshot za izbris nasprotnika. Grom je tudi solidna puškica, ampak ima podobne težave kot Fora kasneje v igri, pa po mojem mnenju, glede na to, da uporablja iste naboje kot Vintorez vedno v Stalkerju predlagam uporabo slednjega - sploh če najdeš mag extension ali verzijo VSS ki ima ta nabojnik že vgrajen (20 nabojev) - veliko boljši performance od Groma, tako da imaš DPS/$$ precej boljši.
Če pa želiš uporabljat 5.45x39, ki je hkrati tudi najbolj pogost naboj v igri poleg 9x18 in 9x19, pa predlagam Dnipro kot ultimativno rešitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 132906 (16984) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 91894 (9774) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 16654 (10577) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4541 (4270) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7421 (7137) | yayo |