Forum » Igre » Subnautica 2
Subnautica 2
c3p0 ::
Yep, oboje. Zgradit moraš raketo in odletet iz planeta, ali pa enostavno preživet, atmosfera je odlična. Prvi del sem kar dosti preigral. Ena zelo redkih iger, ki mi je bila všeč zadnjih par desetletij.
Zraven na skromnem seznamu je še npr. The Talos Principle.
Zraven na skromnem seznamu je še npr. The Talos Principle.
Gregor459 ::
Ja saj je bila dolgo časa ena izmed najbolj wishlistanih iger na Steamu. Trenutno skoraj 450k igralcev na Steamu.
Netrunner ::
Prvi del je bil fenomenalen vendar bom raje počakal na public release dvojke, ker si nočem pokvariti užitka z early access verzijo.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Izi ::
Super, ampak pravijo da je še kar okoli 3 leta do izida celotne igre.
Jaz si ne bom kvaril izkušnje in bom počakal na končno verzijo.
Obe dosedanji igri sta mi ene najboljših preživetvenih iger nasploh. Druga še celo malo boljša. Pod vodo te ubije pomanjkanje kisika, nad vodo pa te ubije mraz
Jaz si ne bom kvaril izkušnje in bom počakal na končno verzijo.
Obe dosedanji igri sta mi ene najboljših preživetvenih iger nasploh. Druga še celo malo boljša. Pod vodo te ubije pomanjkanje kisika, nad vodo pa te ubije mraz
Jarno ::
Sem preveril, kako so jo ocenili pri IGN. 7/10, kar je kot meh, kdo bo to igral?
Prepričan sem, da bo igra uspeh in bo baza igralcev in fanov velika.
Prepričan sem, da bo igra uspeh in bo baza igralcev in fanov velika.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!
OutOfTheBox ::
Meni bolj deluje kot pol izdelek.
Ampak mi je jasno zakaj so to naredili. Jeseni pride GTA 6, in karkoli releasat po tem datumu je izjemno riskantno za biznis. Ni variante pod soncem, da bi npr decembra prodali toliko kopij kolikor so jih danes.
Izkoristili so nabuildan hype, prodali zadevo na vrhuncu, in sedaj bodo oni počasi delali naprej še par let, dokler produkt ne bo vrhunski.
Za biznis so sprejeli dobre odločitve, je pa malo rizično z vidika zadovoljstva uporabnikov. Ampak tudi cena je relativno nizka ravno na ta račun. Ta igra bi morala (in bo), bit pozicionairana nekje pod 50$ (končni izdelek).
Ampak mi je jasno zakaj so to naredili. Jeseni pride GTA 6, in karkoli releasat po tem datumu je izjemno riskantno za biznis. Ni variante pod soncem, da bi npr decembra prodali toliko kopij kolikor so jih danes.
Izkoristili so nabuildan hype, prodali zadevo na vrhuncu, in sedaj bodo oni počasi delali naprej še par let, dokler produkt ne bo vrhunski.
Za biznis so sprejeli dobre odločitve, je pa malo rizično z vidika zadovoljstva uporabnikov. Ampak tudi cena je relativno nizka ravno na ta račun. Ta igra bi morala (in bo), bit pozicionairana nekje pod 50$ (končni izdelek).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
čurimuri ::
Baje so woke reči vrgli ven, bomo videli. Se veselim, ker mi je bila prva igra zelo všeč (spinoff rahlo meh), ne bom pa kupil v Early Access, sem se že opekel v preteklosti.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Steam - Nakup iger (strani: 1 2 3 4 … 243 244 245 246 )Oddelek: Igre | 2576450 (13518) | IvoJan |
| » | Baldur's Gate 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 52169 (1329) | tikitoki |
| » | Escape from Tarkov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 44989 (2855) | Gregor459 |
| » | GreedFall (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20961 (5500) | oo7 |
| » | Call of Duty: Modern Warfare II (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7547 (2902) | acookook |