Forum » Programska oprema » Alcohol 120% in Windows XP SP3
Alcohol 120% in Windows XP SP3
B-king ::
Pozdravljeni,
Naprošam vas za pomoč pri moji težavi.
Po namestitvi Alcohola 120% na operacijski sistem Windows XP SP3 mi sam program, torej Alcohol 120%, noče simulirati navideznega diska oziroma pogona, ker naj nebi imel pravic.
Prosim za pomoč in rešitev mojega problema.
Hvala vsem za pomoč
Naprošam vas za pomoč pri moji težavi.
Po namestitvi Alcohola 120% na operacijski sistem Windows XP SP3 mi sam program, torej Alcohol 120%, noče simulirati navideznega diska oziroma pogona, ker naj nebi imel pravic.
Prosim za pomoč in rešitev mojega problema.
Hvala vsem za pomoč
popster ::
Probaj se loginat z admin userjem. Drugače so je tvoj operacijski sistem potreben nadgradnje na novejšo verzijo..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
B-king ::
hej ...
Hvala za pomoč. Poskusil sem zagnati program kot Admin, ampak brez uspeha. Sedaj mi program sploh ne javi več tezave ampak me gladko bprez opozorila zavrne (beri: ne naredi nič)
Hvala za pomoč. Poskusil sem zagnati program kot Admin, ampak brez uspeha. Sedaj mi program sploh ne javi več tezave ampak me gladko bprez opozorila zavrne (beri: ne naredi nič)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko deamon tools ne zadostuje več...?Oddelek: Programska oprema | 1328 (1000) | 5er--> |
» | .wtfOddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1257) | StratOS |
» | cd ni za računalnik oz. kopiranje zaščitenega cdjaOddelek: Zvok in slika | 2120 (1762) | Pyr0Beast |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4721 (4027) | shemenko |
» | Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?Oddelek: Programska oprema | 1751 (1170) | bastadu |