Forum » Operacijski sistemi » Težave, težave...
Težave, težave...
r33 ::
Pozdravljeni.Tokrat sem prvič na forumu in se še ne znajdem dobro. Očitno pa se dobro ne znajdem tudi z računalniki. Prosim vse za pomoč pri naslednji težavi.
Imam dva računalnika, ki sta med seboj povezana s crossover kablom. V obeh računalnikih je nameščena enaka mrežna kartica, diski pa so dani v skupno rabo. Teževa je v tem, da ne morem prekopirati nobene datoteke in enega diska v drugega. Seveda po mreži. Nastavil sem domače omrežje in OS je Win XP s SP1. Da je težava še bolj čudna - to se pojavi vedno kadar želim prepisati kakšen večji filet > 1MB naprimer...
Kaj storiti... Že vnaprej hvala vsem..
Imam dva računalnika, ki sta med seboj povezana s crossover kablom. V obeh računalnikih je nameščena enaka mrežna kartica, diski pa so dani v skupno rabo. Teževa je v tem, da ne morem prekopirati nobene datoteke in enega diska v drugega. Seveda po mreži. Nastavil sem domače omrežje in OS je Win XP s SP1. Da je težava še bolj čudna - to se pojavi vedno kadar želim prepisati kakšen večji filet > 1MB naprimer...
Kaj storiti... Že vnaprej hvala vsem..
TESKAn ::
Hm, poglej, kako je z sharingom map...če hočeš iz svojega računala zapisat podatke v mapo na drugem, more imet mapa na drugem nastavljeno dovoljenje, da lahko mrežni računalniki pišejo vanjo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | microsoftov račun-ali ga imam?, težave, zaprtjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3834 (3712) | _Denny_ |
» | Težave z nastavitvami deljenja v omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4516 (4355) | Grega_K |
» | Težave Linux in particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (1053) | stasky007 |
» | težave z grafiko v linuxsuOddelek: Operacijski sistemi | 904 (776) | mte |
» | težave v domačem omrežjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (1173) | romario |