Forum » Pomoč in nasveti » Balanced ali High Performance
Balanced ali High Performance
stewo ::
Živjo!
Zanima me, če so kakšne posledice, če leptop kontanstno nastavljen na High Performance. Dela s tem sploh kaj hitreje?
Imam Lenovo G505s, s procesorjem 2100Mhz, ki lahko poviša moč na 3100Mhz, To verjetno počne ko je v Balanced, kajne? Če dam na High Performance bo vedno deloval z 3100Mhz. Se s tem zmanjša življenska doma računalnika?
Hvala za pomoč! Računalnik sicer uporabljam za delo z grafičnimi programi in želim, da je čimbolj odziven,..
LP
Zanima me, če so kakšne posledice, če leptop kontanstno nastavljen na High Performance. Dela s tem sploh kaj hitreje?
Imam Lenovo G505s, s procesorjem 2100Mhz, ki lahko poviša moč na 3100Mhz, To verjetno počne ko je v Balanced, kajne? Če dam na High Performance bo vedno deloval z 3100Mhz. Se s tem zmanjša življenska doma računalnika?
Hvala za pomoč! Računalnik sicer uporabljam za delo z grafičnimi programi in želim, da je čimbolj odziven,..
LP
hojnikb ::
Če dam na High Performance bo vedno deloval z 3100Mhz.
Ne. ta frekvenca je pogojena z loadom, temparaturo in porabo (ie turbo boost)
Dela s tem sploh kaj hitreje?
odvisno kaj počneš.
. Se s tem zmanjša življenska doma računalnika?
ne
#brezpodpisa
O :D HVala za hiter odgovor!
Sem pa prebrala na nekem forumu, da se skrajša življenska doma baterije. Torej ko imam priključenega le na elektriko imam lahko mirno na High?
Sem pa prebrala na nekem forumu, da se skrajša življenska doma baterije. Torej ko imam priključenega le na elektriko imam lahko mirno na High?
Če naj bi delalo hitreje (čeprav niti ne opazim baš razlike..) bom imela kar na high, da izkoristimo v polni meri pa je..
Hvala hvala!
Hvala hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznan razlog za FPS drop - dolgi "uptime"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (884) | jizzer |
» | 2 enaka prenosnika 2 različne WEI oceneOddelek: Strojna oprema | 1536 (990) | testni123 |
» | Problem s frekvenco CPUja in FPS droppomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4643 (4201) | Kaj |
» | Prekinjanje brezžične povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1018 (855) | voyocelje |
» | AMD phenom II x4 955 - težave!Oddelek: Strojna oprema | 2445 (1358) | 4letters |