Forum » Mobilne tehnologije » Kako rootat nexus 4?
Kako rootat nexus 4?
Jerry000 ::
Ok zadeva je takšna, sem čisti noob kar se tiče roota ter teh stvari. Imam pa željo rootat da si lahko naložim stocka 4.4. verzije da bom lahko imel gor program Xposed. Na 5.0 žal ni podprt in tudi ne bo še kmalu.
Zanima me pa naslednje, kako najlažje rootat nexus 4? Probal sem že z Kingo ROOT vendar ne gre, skos inštalira driver in sem zaprt v loopu. Je še kakšna alternativa?
Poleg tega, poznate kakšen stabilen backup program? Rabim predvsem za SMS, MMS in kontakte (mam fobijo da tudi če je na googlu ne zaupam ravno).
Zanima me pa naslednje, kako najlažje rootat nexus 4? Probal sem že z Kingo ROOT vendar ne gre, skos inštalira driver in sem zaprt v loopu. Je še kakšna alternativa?
Poleg tega, poznate kakšen stabilen backup program? Rabim predvsem za SMS, MMS in kontakte (mam fobijo da tudi če je na googlu ne zaupam ravno).
LenartB ::
Snemi aplikacijo towelroot iz strani https://towelroot.com ,namesti aplikacijo, jo odpri in pritisni gumb make it rain. To je to.
EDIT: aja pa potem še iz marketa potegni kakšno root management aplikacijo npr. SuperSU.
EDIT: aja pa potem še iz marketa potegni kakšno root management aplikacijo npr. SuperSU.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LenartB ()
bobby ::
easy backup za sms, mms in kontakte backup
root; Nexus Root Toolkit
root; Nexus Root Toolkit
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 559069 (181100) | zk_eu |
» | Google/LG Nexus 4 (strani: 1 2 3 4 … 38 39 40 41 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 348577 (131427) | Mavrik |
» | Android Marshmallow 6.0 na napravah XPERIA v SlovenijiOddelek: Mobilne tehnologije | 4873 (2964) | Thunder wave |
» | LG Optimus G2 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14913 (9247) | matjash |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12318 (7587) | BladE_ |