Forum » Omrežja in internet » Povezava vzpostavljena, internet ne dela
Povezava vzpostavljena, internet ne dela
alenka0612 ::
Prosim pomagajte!!!
Imam telefon Samsung Note3. Telefon imam eno leto. Do prejšnjega tedna je delalo vse normalno. Moj problem: Ne morem se prijavit na Google. Javi mi, da je povezava vzpostavljena. Nimam pa dostopa do interneta. Vse ostale naprave delujejo normalno, samo ta telefon ne.
1, Ko vklopim mobilne podatke, deluje vse normalno
2. Včeraj sem se priklopila na WIFI BigBanga, deluje normalno.
3. Včasih se mi zgodi, da se lahko prijavim na Google, ampak čez nekaj časa (ni vedno enak, včasih takoj po 2 minutah, včasih po polurah) me vrže ven in se več ne morem prijavit.
Kaj je narobe?
Hvala
Alenka
Imam telefon Samsung Note3. Telefon imam eno leto. Do prejšnjega tedna je delalo vse normalno. Moj problem: Ne morem se prijavit na Google. Javi mi, da je povezava vzpostavljena. Nimam pa dostopa do interneta. Vse ostale naprave delujejo normalno, samo ta telefon ne.
1, Ko vklopim mobilne podatke, deluje vse normalno
2. Včeraj sem se priklopila na WIFI BigBanga, deluje normalno.
3. Včasih se mi zgodi, da se lahko prijavim na Google, ampak čez nekaj časa (ni vedno enak, včasih takoj po 2 minutah, včasih po polurah) me vrže ven in se več ne morem prijavit.
Kaj je narobe?
Hvala
Alenka
alenka0612 ::
Mislite, da naj pokličem Siol? Ali je bolje, da ga nesem v BIg Bang? Mi bodo pomagali? Bojim se, da ne bodo mogli niti preveriti, če dela.
Hvala
Alenka
Hvala
Alenka
mare87 ::
Prvo izklopi modem/router od Siola, gumb na zadnji levi strani oz. potegni štrom iz njega za kako minuto, sprobaj, če ne dela kliči Telekom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia Lumia 920 [problem]Oddelek: Mobilne tehnologije | 3289 (3142) | WallSreet |
» | Lag v multiplayer igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 2852 (2394) | r3dkv1c4 |
» | Težave z Amis internetomOddelek: Omrežja in internet | 6948 (5238) | ...:TOMI:... |
» | Android market pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 3833 (3350) | Jst |
» | 2 vprašanjiOddelek: Pomoč in nasveti | 869 (703) | norc |