Forum » Pomoč in nasveti » Disable Driver Signature Enforcement.
Disable Driver Signature Enforcement.
dash_wallace ::
Pozdrav!
Prebiram veliko, nekaj zadev sem preizkusil, ampak še vedno mi ni uspelo, da bi se PC ob vklopu avtomacko naložil kot: Disable Driver Signature Enforcement.
Ker potrebujem zadevo hitro... Ne bi rad poskusil 1000 varijant :)
Če kdo ve za zanesljivo varijano... bi ga prosil in sicer za win7 x64 in win 8 x64
HVALA! :)
Prebiram veliko, nekaj zadev sem preizkusil, ampak še vedno mi ni uspelo, da bi se PC ob vklopu avtomacko naložil kot: Disable Driver Signature Enforcement.
Ker potrebujem zadevo hitro... Ne bi rad poskusil 1000 varijant :)
Če kdo ve za zanesljivo varijano... bi ga prosil in sicer za win7 x64 in win 8 x64
HVALA! :)
To sem poskusil in tudi v teh navodilih piše, da je to začasno in da moram vedno znova zagnat pc z F8
4. Reboot as normal and press F8 repeatedly while the boot process is running. A boot menu will
appear, here, select "Disable Driver Signature Enforcement". Then install the unsigned driver.
Note that this option (4) is only temporary - on the next reboot, driver signing will be activated again.
4. Reboot as normal and press F8 repeatedly while the boot process is running. A boot menu will
appear, here, select "Disable Driver Signature Enforcement". Then install the unsigned driver.
Note that this option (4) is only temporary - on the next reboot, driver signing will be activated again.
zee ::
Kaj sploh poskusas doseci? V obicajnih razmerah teh nastavitev namrec ni potrebno spreminjati.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Mastercam in podobni programi uporabljajo usb emulator in sem ta gonilnik inštaliral ko sem šel z F8 v windowse... Sedaj pa zadeva vseeno dela samo če grem vedno z F8 "Disable Driver Signature Enforcement"
Na prvo zogo bi rekel, da je tezava v zastareli verziji USB emulatorja. Si mogoce poskusil z novejso verzijo? (Ne zameri, ce opisujem ocitno)
zee
Pisi proizvajalcu strojne/programske opreme, ki jo zelis uporabljati. Ce imas licenco, ne bi smel biti problem z nadgradnjo.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 607 (376) | Riff |
» | Windows se ne boota če ne "Disable driver signature enforcement"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1866 (1666) | solatko |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139009 (54952) | BorutO |
» | Windows 64-bit in programi 32-bit?!Oddelek: Operacijski sistemi | 3552 (3315) | Izi |
» | Vista (x64) bo zahtevala digitalno podpisane gonilnike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9892 (7754) | Gavran |