» »

Disable Driver Signature Enforcement.

Disable Driver Signature Enforcement.

dash_wallace ::

Pozdrav!
Prebiram veliko, nekaj zadev sem preizkusil, ampak še vedno mi ni uspelo, da bi se PC ob vklopu avtomacko naložil kot: Disable Driver Signature Enforcement.

Ker potrebujem zadevo hitro... Ne bi rad poskusil 1000 varijant :)

Če kdo ve za zanesljivo varijano... bi ga prosil in sicer za win7 x64 in win 8 x64

HVALA! :)

GTX970 ::

To sem poskusil in tudi v teh navodilih piše, da je to začasno in da moram vedno znova zagnat pc z F8

4. Reboot as normal and press F8 repeatedly while the boot process is running. A boot menu will

appear, here, select "Disable Driver Signature Enforcement". Then install the unsigned driver.

Note that this option (4) is only temporary - on the next reboot, driver signing will be activated again.

zee ::

Kaj sploh poskusas doseci? V obicajnih razmerah teh nastavitev namrec ni potrebno spreminjati.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Mastercam in podobni programi uporabljajo usb emulator in sem ta gonilnik inštaliral ko sem šel z F8 v windowse... Sedaj pa zadeva vseeno dela samo če grem vedno z F8 "Disable Driver Signature Enforcement"

Na prvo zogo bi rekel, da je tezava v zastareli verziji USB emulatorja. Si mogoce poskusil z novejso verzijo? (Ne zameri, ce opisujem ocitno)
zee

Kje bi pa dobil novejšo verzijo?

GTX970 ::

Pisi proizvajalcu strojne/programske opreme, ki jo zelis uporabljati. Ce imas licenco, ne bi smel biti problem z nadgradnjo.
zee

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BSOD

Oddelek: Pomoč in nasveti
7607 (376) Riff
»

Windows se ne boota če ne "Disable driver signature enforcement"

Oddelek: Pomoč in nasveti
181866 (1666) solatko
»

Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
224139009 (54952) BorutO
»

Windows 64-bit in programi 32-bit?!

Oddelek: Operacijski sistemi
103552 (3315) Izi
»

Vista (x64) bo zahtevala digitalno podpisane gonilnike (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
949892 (7754) Gavran

Več podobnih tem