Forum » Strojna oprema » chieftec
chieftec
V-i-p ::
Urgh, je tako težko pogledat po guglu? Že prvi klik vrne rezultate in če misliš to ohišje:
Midi-Tower Chieftec Dragon 360W
potem so mere sledeče:
205 X 522 X 473
Midi-Tower Chieftec Dragon 360W
potem so mere sledeče:
205 X 522 X 473
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
OZZY ::
Zgleda da je težko ali pa ljudje tega niso psosobni najti. Čeprav gogle najde na tisoče sajtov. Jaz takim sploh ne bi iskal in odgovarjal na vprašanje. Naj se folk potrud tud kaj sma najt. predvsem take izi stvari.
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
c3R4R ::
@upirna
se čist strinjam z OZZY-jem... če te kaj zanima NAJPREJ potreniraš googla, najdi.si, ..... šele POTEM če nč ne najdeš, se obrneš na našo pomoč....
se čist strinjam z OZZY-jem... če te kaj zanima NAJPREJ potreniraš googla, najdi.si, ..... šele POTEM če nč ne najdeš, se obrneš na našo pomoč....
boštjan ::
Sem šel na chieftec hope page pa ni nikjer pisal, pol sem pa mislu....
če si ti bil na tej strani pol si slep,sorry na izrazu, da ne vidiš mer.Klikni na katerikoli MIDI TOWER in vola,še v mm ti piše.zgleda da je treba se malo bolj potrudit .
PS:u realy need a hope,hope to see
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
@boštjan
tale link k si ga ti dal je ful hud... oziroma ohišja... tistim ohišjem pa človek lahko reče spodobno OHIŠJE
tale link k si ga ti dal je ful hud... oziroma ohišja... tistim ohišjem pa človek lahko reče spodobno OHIŠJE
sash ::
@ criLin15, kakšno ohišje pa misliš da ima "pravi" Slo-techar ????? V orginalu to, pol pa mal pomodificirano, tako da izkaže svojo personalizacijo
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
@sash
a mišlš, da se samo v ohišju izkazuje pripadnost slo-techu... I don"t think so Drgač je vse skupi en joke.
a mišlš, da se samo v ohišju izkazuje pripadnost slo-techu... I don"t think so Drgač je vse skupi en joke.
sash ::
to niti približno ne, ker ohišja nisem kupil zaradi pripadnosti slo-techu, ampak sem ga nabavil zaradi tega ker sem rabil večje ohišje in to se mi je dopadlo takoj ko sem ga videl "v živo" pr enem asistentu na faxu in sem mu zato da mi ga je razkazal še dans hvaležen ter mi je za svojo ceno ponudilo kvalitetno in prostorno ohišje
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
OZZY ::
Ja jest ma tud čifteka pa sem zelo zadovoljen z njem. Je bolj prostoren ko moje prejšnje big tower ohišje.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6189 (4344) | gfighter |
» | High-end ohisje?Oddelek: Kaj kupiti | 2166 (1470) | Primoz78 |
» | Katero ohišje do 30000SitOddelek: Kaj kupiti | 2068 (1805) | Xgeneration |
» | Najbolj kul ohisjeOddelek: Kaj kupiti | 1226 (743) | Sphere |
» | Kero ohisje naj kupim: CHIEFTEC ali MACASEOddelek: Kaj kupiti | 1398 (1048) | tomaz255 |