Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje na slotu
Hlajenje na slotu
glavic ::
mah ce nimas navitga je dobr navaden retail hladilnik..
ce pa mas pa ksnega orba ubod.
ce pa mas pa ksnega orba ubod.
Musselli bizi
Freak ::
Problem je v tem ,da ga uspem navit potem pa mi ob zagonu napiše " CPU is unworkable or has been changed! Check CPU SOFT MENU" Navit mi ga je uspel do 624.
alien-w ::
zato ker imas v BIOSu nastelan "CPU error hold" nastiman na ENABLED, disablej to, pa bi mogl delat!
Na koliko pa lahko povečam voltažo, da mi bo delal navit, ne da bi mi bilo treba kupovat dodatnih hladilnikov?
kayot ::
IR_Babun dela vodne bloke.Pošl mu mail pa ga vprašte. Zlo pocen zadeve.Jest sm kupu vodn blok pa zastom mi je dal zravn prtrdilni sistem. Splača se
alien-w ::
hja, mal sprobavej, pa probi najprej z nizjo voltazo, potem pa pocas visaj. Kero plato mas? Pa pazi na temperature! ce imas original intelov cooler, potem na kej vec kot 75FSBja ne bi jest sel s tem procom. A zdej ga lahko navijas?
Ja navijam ga lohk sam mi vedno napiše CPU is unworkable or has been changed. Ko pa sem to v BIOS-u popravil pa se mi lahko zažene sam v varnem načinu?
Plata: Abit BH6
Plata: Abit BH6
glavic ::
mah plata je dobra za navijat. ta error tud men parkrat napise pa grem se 1x v bios in sejvam pa kr dela. tko da ce navijas ni treba takoj V povecat. ko ti bo zmrznu pejt v bios poveci za 0.05 ali 0.1 pa probavi dokler ne rikne itd.
mah probajev
mah probajev
Musselli bizi
CCD ::
Ima:
BH-6 plato (slot 1)
Celerona 500
OS je Windows 98
pa neki čudnega z množilnikom - je bil in je kao na 6, FSB pa originalno na 100Mhz (600Mhz). I don't belive it.
BH-6 plato (slot 1)
Celerona 500
OS je Windows 98
pa neki čudnega z množilnikom - je bil in je kao na 6, FSB pa originalno na 100Mhz (600Mhz). I don't belive it.
CCD ::
Dalmatinka: Ja, res je kar Freak prav. Jest sm sam napisou kaj ma on v svojem računalniku, ker pač vem. Sam mam P120@133 pa glih tko laufa Win98 pa Office 2000 kt nor. Igre so pa drugo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z novim bios-om!Oddelek: Navijanje | 1223 (1046) | Tic |
» | CPU is unworkable or has been changedOddelek: Pomoč in nasveti | 918 (792) | pingo76 |
» | Napaka pri zagonu PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (1055) | Lith |
» | Celeron 2 600@900Oddelek: Navijanje | 1505 (1257) | matevzm |
» | Cel 600 na BH6 preko slotketa HELP !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1053) | Jeri |