Forum » Omrežja in internet » E-mail ?!
E-mail ?!
SanAndreas ::
Zdravo!
Danes je bilo čuden dan, potem ko sem gledal informativni internet, pa kar naenkrat se mi je pojavilo okno, da se mora nekaj obnavljati "Personal setings Outlook Express..." tako dolgo je trajalo (več kot pol ure) pa sem se odločil dati na Restart in glej ga zlomka, vse se je spremenilo kot je bilo prvič na začetku, ozadje se je spremeinlo v Windows okolje, pa je tudi izginilo cel e-mail v Microsoft Outlook Express, v katerem sem imel kar precej emailov.
Pa tudi sem šel pogledat, če je kaj tam v:
c:\Documents and settings\username\Local Settings\Application data\Microsoft\Outlook
Pa tam ne obstaja mapa Outlook ?! Le kam je izginilo?
Ali mogoče kdo ve, kaj je bilo to in kako lahko pridem do emaila?
Prosim za pomoč!
Hvala!
Danes je bilo čuden dan, potem ko sem gledal informativni internet, pa kar naenkrat se mi je pojavilo okno, da se mora nekaj obnavljati "Personal setings Outlook Express..." tako dolgo je trajalo (več kot pol ure) pa sem se odločil dati na Restart in glej ga zlomka, vse se je spremenilo kot je bilo prvič na začetku, ozadje se je spremeinlo v Windows okolje, pa je tudi izginilo cel e-mail v Microsoft Outlook Express, v katerem sem imel kar precej emailov.
Pa tudi sem šel pogledat, če je kaj tam v:
c:\Documents and settings\username\Local Settings\Application data\Microsoft\Outlook
Pa tam ne obstaja mapa Outlook ?! Le kam je izginilo?
Ali mogoče kdo ve, kaj je bilo to in kako lahko pridem do emaila?
Prosim za pomoč!
Hvala!
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
SanAndreas ::
Pa tudi v Application Data\Identities\mapa s številkami\Microsoft\Outlook Express, tu ne obstaja Microsoft\Outlook Express ne vem kje naj še poiščem?
Sem že rešil problem, vseeno hvala! LP
Sem že rešil problem, vseeno hvala! LP
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SanAndreas ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uninstal OutlookOddelek: Programska oprema | 1978 (1636) | Duhec |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2591 (2343) | chrush |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2952 (2952) | Izi |
» | Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2869 (2646) | Kriko |
» | Kje hrani outlook express pošto v XP-jih...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1634 (1545) | CaqKa |