Forum » Pomoč in nasveti » Kje hrani outlook express pošto v XP-jih...
Kje hrani outlook express pošto v XP-jih...
Yohan del Sud ::
Kje hrani outlook express pošto v XP-jih... Sesuli so se mi, ampak imam backup sesutih nekje na disku...
vem da očitno nekje v
windows\system32 mapi (nekje tu je tudi razlog sesutja (duh), vse ostalo sem nagazil s sesuto verzijo in dela)...
in da nima standardne končnice dbx, ki je delovala v ostalih verzijah...
vem da očitno nekje v
windows\system32 mapi (nekje tu je tudi razlog sesutja (duh), vse ostalo sem nagazil s sesuto verzijo in dela)...
in da nima standardne končnice dbx, ki je delovala v ostalih verzijah...
Sergio ::
moja ima tu:
C:\Documents and Settings\Sergej Berishaj\Local Settings\Application Data\Identities\{37DD2157-2E6C-4DE2-964A-78A73B4E3421}\Microsoft\Outlook Express
now hack me.
C:\Documents and Settings\Sergej Berishaj\Local Settings\Application Data\Identities\{37DD2157-2E6C-4DE2-964A-78A73B4E3421}\Microsoft\Outlook Express
now hack me.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Tam imam tri mape (v documents in settings):
administrator
all users
capo (tako sem pač prijavljen kot prvi user)
Ampak očitno se je vse pisalo v zadnjo, pa tudi tam ne najdem zadeve... Local settings mape preprosto ni... Pojedel bug, virus? Grem gledat... Predlogi...
perci ::
Predlog je, da si v folder options nastimas pod view zavihkom: show hidden files and folders.
Dober predlog. Sem vedel da more bit nekaj banalnega, ker sem to že enkrat delal...
CaqKa ::
pri meni so v 'c:\mail'
sicer pa si sergiov direktorij preuredi za svojo mašino pa boš moral najt ;)
/edit
predlog
C:\Documents and Settings\'tvoj_username'\Local Settings\Application Data\Identities\{neka_številka}\Microsoft\Outlook Express <<< to je default folder ki se ga pa da spremenit v oe nekje med nastavitvami.
sicer pa si sergiov direktorij preuredi za svojo mašino pa boš moral najt ;)
/edit
predlog
C:\Documents and Settings\'tvoj_username'\Local Settings\Application Data\Identities\{neka_številka}\Microsoft\Outlook Express <<< to je default folder ki se ga pa da spremenit v oe nekje med nastavitvami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uninstal OutlookOddelek: Programska oprema | 1972 (1630) | Duhec |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2586 (2338) | chrush |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2565 (2457) | knesz |
» | Outlook resen problem.. od vedno za vednoOddelek: Programska oprema | 1566 (1361) | Jackal |
» | Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2867 (2644) | Kriko |