» »

Call of duty ghost

Call of duty ghost

loveJDM ::

Zdravo,zanima me ce kdo od vas igra Ghost-a,nameraval sem ga kupiti ze pred casom,sedaj pa je za 10e cena in ga bom najvrjetneje vzel.
Torej zanima me kako je glede same igre in hekerjev,recimo mw3 mi je super igra ampak so jo hekeri zjebali cisto ker ni serverjev ampak lobby sam najde hosta.Sicer se da kickat v mw-ju vendar moras bit host.Če je v ghost-u enako sranje potem mi je skoda teh 10e ker take igre ne bom igral,da mi bo vsak drugi game nekdo pohekal.

Hvala vnaprej za odgovore in upam da si bo nekdo vzel 5minut casa in povedal,da nebom metal denarja stran

hojnikb ::

še v vsakem CoDu so bli cheaterji, nwm zakaj bi bil ghost kej drgač.
#brezpodpisa

to mi je jasno ampak recimo cod2 in blackops(ta dva igram za to jih dam kot primer) imata serverje in se enostavno hekerja banna in je problem resen in se tocno ve kateri serverji so dobri in se samo te igra

oo7 ::

Ghost je zanič igra Black Ops 2 je dosti boljša. Hekerjev je pa povsod dosti.

Jo imaš,zakaj je zanič?Vprašam,ker marsikdo reče to je zanič,čeprav se meni zdi dobra

oo7 ::

loveJDM je izjavil:

Jo imaš,zakaj je zanič?Vprašam,ker marsikdo reče to je zanič,čeprav se meni zdi dobra

Imam vse Call of duty igre razen tretjega dela.
Ghost multiplayer je najslabši, do zdaj ni bilo tistega COD občutka pa prevelike mape tako, da sem Ghost preigral samo 10 ur.
Men osebno najboljši multiplayer imajo Modern Warfare, Modern Warfare 3 kjer imam preigranih čez 300 ur in Black Ops 2 okoli 400 ur Ghost sem pa nehal igrati po 10 urah in mi je bilo prvič žal, da sem kupil Call of duty igro.
Če ti je všeč kupi pa boš videl hekerje boš pa našel povsod so tudi že v Adwanced Warfare.

hvala m-power za konkreten odgovor.

Gutjerez ::

Po 2 urah igranja sem prišel do problema v tej igri.

Direct3DDevice::Present failed (DEVICE REMOVED): DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG

sedaj pa nevem kako rešiti ta problem. tako sem poskusil že dat na visokozmogljiv nvidia procesor. a 2 uri je delovalo super. sedaj pa se kr to pojavla. Ko dam resume game pol v roku 30 sekund vrže ven.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech

crniangeo ::

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/... pomojem bi se dal s tega kej spraskat:)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Gutjerez ::

1 uro se že matram in nič.. a vse ostale igrice delajo normalno vse na high. pri tem ghostu pa vedno ko pridem do iste razdalje pol vrže ven. če se ustavim pred tisto razdaljo sem lahko pol ure tam. pa nebo nič. ko pa grem za malo dalje pa takoj vrže ven. torej bo napaka na igrici.. da pa bi posego v register pa reinstal windowsov pa kr ne. call of duty iz leta v leto preseneča. ampak v slabem smislu. prav tako sem tudi pri black ops 2 imel tak podoben primer. v predzadnji misiji ko sem šel skoz vrat je vse vrglo ven. sem izbriso igrico pa prihranil še kaj živca :D
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty: Advanced Warfare (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
29656621 (21260) Machete

Call of Duty (2019)

101914 (1153) ahac
»

Call of Duty: Infinite Warfare (Call of Duty 13) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32773717 (41482) oo7
»

Call of Duty: Black Ops 3 (Call of Duty 12 (2015) Treyarch) (strani: 1 2 3 4 5 )

20939668 (25310) oo7
»

Call of Duty: Ghosts (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

419105818 (80647) Klemzz

Več podobnih tem