Forum » Problemi človeštva » Razocaranje
Razocaranje
razocaran ::
na temo o kateri postavljam vprasanje je bilo ze veliko postov in forumov na internetu ampak bom vseeno postavil vprasanje.
ker sem totalno razocaran nad zivljenjem, zaradi situacije v kateri sem se znasel in nevem kako se izvleci obstaja najenostavnejsa resitev da si odvzamem zivljenje.
vem da bo na to temo veliko negativnih odzivov in komentarjev ampak me to ne zanima in jih obdrzite zase. zanima me sicer sledece sicer katere kombinacije tablet in alkohola te lahko ubijejo? ali pa katera droga v prevelikem odmerku odpelje cloveka v smrt?
ker sem totalno razocaran nad zivljenjem, zaradi situacije v kateri sem se znasel in nevem kako se izvleci obstaja najenostavnejsa resitev da si odvzamem zivljenje.
vem da bo na to temo veliko negativnih odzivov in komentarjev ampak me to ne zanima in jih obdrzite zase. zanima me sicer sledece sicer katere kombinacije tablet in alkohola te lahko ubijejo? ali pa katera droga v prevelikem odmerku odpelje cloveka v smrt?
- zaklenil: Primoz ()
damnit ::
(01) 520 99 00
PSIHIATRIČNA KLINIKA LJUBLJANA OD 19. DO 7. URE
VSAKO NOČ
080 111
SAMARIJAN
24 UR NA DAN, VSE DNI V LETU
080 223
SOPOTNIK
PSIHIATRIČNA KLINIKA LJUBLJANA OD 19. DO 7. URE
VSAKO NOČ
080 111
SAMARIJAN
080 223
SOPOTNIK
Primoz ::
Pravilno si se odločil, da si tukaj spregovoril o svoji stiski. Člani tega foruma ti lahko z nasveti pomagamo do neke mere, a naš najboljši nasvet je, da se čim prej pogovoriš z nekom, ki mu povsem zaupaš in ki veliko boljše pozna tvojo življenjsko situacijo. Ne glede na to, ali imaš možnost ali voljo do pogovora z bližnjo osebo, nujno in čim prej poišči pomoč pri strokovnjaku, ki bo v največji meri razumel tvojo stisko in ti bo znal tudi najboljše svetovati in konkretno pomagati. Kontakti za pomoč v stiski:
V primeru lastne stiske ali stiske koga od bližnjih, ne oklevajmo in čim prej poiščimo pomoč. Pomoč je na voljo pri osebnem zdravniku, ambulanti dežurne zdravniške službe ali najbližji bolnišnici (splošni ali psihiatrični). Sicer pa lahko do pomoči in informacij o drugih oblikah pomoči pridemo tudi preko telefonov v stiski ali na internetu. Kontakti so navedeni spodaj.
V primeru lastne stiske ali stiske koga od bližnjih, ne oklevajmo in čim prej poiščimo pomoč. Pomoč je na voljo pri osebnem zdravniku, ambulanti dežurne zdravniške službe ali najbližji bolnišnici (splošni ali psihiatrični). Sicer pa lahko do pomoči in informacij o drugih oblikah pomoči pridemo tudi preko telefonov v stiski ali na internetu. Kontakti so navedeni spodaj.
| Telefoni za pomoč v stiski | ||
| 112 | Reševalna služba | 24 ur/dan |
| (01)520-99-00 | Klic v duševni stiski | med 19. in 7. uro zjutraj |
| 116-123 | Zaupni telefon Samarijan in Sopotnik | 24 ur/dan (klici so brezplačni) |
| (05)720-17-20 | Tvoj telefon | med 8. in 20. uro |
| 080-11-55 | SOS telefon za ženske in otroke, žrtve nasilja | delavnik med 12. in 22. uro, vikend med 18. in 22. uro (klici so brezplačni) |
| 080-12-34 | TOM, telefon otrok in mladostnikov | med 12. in 20. uro (klici so brezplačni) |
| (01)510-16-75 | Telefon mladi mladim | delavnik med 15. in 17. uro |
| Svetovalne službe | ||
| (01)583-75-00 | Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Ljubljana, Gotska 18, 1000 Ljubljana | |
| (02)252-56-62 | Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor, Lavričeva ulica 5, 2000 Maribor | |
| (05)627-35-55 | Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Koper, Cankarjeva 33, 6000 Koper | |
| (01)251-29-50 | Posvet - center za psihološko svetovanje, Mestni trg 8, 1000 Ljubljana | |
| (031)778-772 | Svetovalnica Tu smo zate, Ipavčeva 18, 3000 Celje | |
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kaj storite, če nekdo pade ali mu spodrsne v vaši bližini?Oddelek: Loža | 3078 (2184) | MIHAc27 |
| » | Internetna zasvojenostOddelek: Loža | 5803 (4695) | Superboyy |
| ⊘ | Nujno potrebujem pomoč - SamomorOddelek: Loža | 3859 (2609) | lukanium |
| » | Odprto pismo slo-techu (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 9797 (7845) | Pyr0Beast |
| » | korozivno razpršilo/pasta/tekočina... kje se da kupitiOddelek: Loža | 3093 (2783) | Vikking |