Forum » Pomoč in nasveti » gtx 770 palit jeat stream 2gb problem
gtx 770 palit jeat stream 2gb problem
urbyluzar ::
Pozdravljeni.
imam zgoraj omenjeno grafično kartico.
problem nastane pri igranju iger.
Pri novejših igrah kot so Assetto Corsa, Farming simulator 15, Hitman absolution,Sniper ghost warrior 2 in ostale, dela brez težav.
problem nastane pri igranju naprimer Far cry 2 in Assasin's creed 1.
Igra zmrzne in mi vrže na namizje. V event viewerju mi kaže napako gpu drivers has stopped working and has succesfuly recovered.
-Edina stvar ki reši ta problem je, da underclockam gpu za 100 mhz in težava je rešena.(vse ostale stvari,ki naj bi odpravile te težave sem probal vendar niso pomagale)
-ti 2 igri porabijo manj rama,procesorja in gpuja kot novejše bol zahtevne igre, zato mi ni jasno zakaj je problem pri manj zahtevnih igrah ???
-testiral vse komponente in vse dela normalno tudi temperature komponent so normalne - gpu 40°, cpu 45°.
Sepravi zakaj dela normalno če underclockam gpu?
Hvala za odgovor
imam zgoraj omenjeno grafično kartico.
problem nastane pri igranju iger.
Pri novejših igrah kot so Assetto Corsa, Farming simulator 15, Hitman absolution,Sniper ghost warrior 2 in ostale, dela brez težav.
problem nastane pri igranju naprimer Far cry 2 in Assasin's creed 1.
Igra zmrzne in mi vrže na namizje. V event viewerju mi kaže napako gpu drivers has stopped working and has succesfuly recovered.
-Edina stvar ki reši ta problem je, da underclockam gpu za 100 mhz in težava je rešena.(vse ostale stvari,ki naj bi odpravile te težave sem probal vendar niso pomagale)
-ti 2 igri porabijo manj rama,procesorja in gpuja kot novejše bol zahtevne igre, zato mi ni jasno zakaj je problem pri manj zahtevnih igrah ???
-testiral vse komponente in vse dela normalno tudi temperature komponent so normalne - gpu 40°, cpu 45°.
Sepravi zakaj dela normalno če underclockam gpu?
Hvala za odgovor
- spremenil: urbyluzar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WHEA UNCORRECTABLE ERROR (ntoskrnl.exe)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1859 (1440) | filip007 |
» | FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 87202 (60348) | Heisenberg |
» | Črn ekran med igranjem igerOddelek: Pomoč in nasveti | 2821 (2463) | Nejkoy |
» | Računalnik zmrzuje pri obremenitvahOddelek: Pomoč in nasveti | 2190 (1964) | solatko |
» | Testiranje navite GPU, kateri program?Oddelek: Navijanje | 888 (734) | TehDucky |