Forum » Loža » Keramična palica
Keramična palica
RejZoR ::
Torej, potreboval bi keramično palico za osovino črpalke. Se kera firma pri nas ukvarja s tem oz kje bi dobil zadevo točno specifičnih dimenzij (3,5mm premer in dolžina 70-80mm). Sem gledal tujino ampak nisem našel nič pametnega, če ni cena zasoljena bi naročil tud iz tujine če bo treba...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Verjetno je bila originalno keramična z razlogom se ti ne zdi?
Assass1n ::
Imaš to za vodno črpalko, jaz sem zanjo iskal vendar nisem nikakor našel. Če ne rabi bit prov keramika kot v originalu ti lahko kakšen drejar naredi iz aluminija ali podobne kovine, vprašaj Drolko v Dobu, ker si iz tega konca.
Jaz sem uporabil elektrodo za varjenje aluminija, je 95% alu + magnezij, 3.25mm debebine dolga je pa okoli metra.
Če ti pride prav ti jo lahko dam ene 20cm.
Jaz sem uporabil elektrodo za varjenje aluminija, je 95% alu + magnezij, 3.25mm debebine dolga je pa okoli metra.
Če ti pride prav ti jo lahko dam ene 20cm.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Ja, smo imel v mislih tud druge materiale, ampak keramika je idealna za te zadeve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno posodo, teflon, emajl, litoželezna, jeklena, ... ?Oddelek: Loža | 12396 (9897) | lonewolf_ |
» | Solingen noži (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31257 (17808) | Okapi |
» | tribal technoOddelek: Sedem umetnosti | 2104 (1798) | Tio2 |
» | Keramični impelerOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1761 (1380) | SrBo |
» | Vodna pumpa... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6767 (5088) | LittleDevil |