Forum » Operacijski sistemi » LAN 2 PCja (switch) problemi
LAN 2 PCja (switch) problemi
prehlajeni ::
Oj
mam 2 pcja, switch in adsl ...vse sem zvezu in zadeva kolkrtolk dela, mam XPje na obeh pcjih. Problem mi dela pc pc poovezava, velikokrat mi ne najde drugega pcja ali pa en pc drugega vidi in nanj lahko snema drugi pa prvega ne, sep drugič obratno. Internet pa dela naobeh vedno. Znima me ce je potrebno se kake zadeve instalirat, kak lan protokol, da bi povezava med pcjema vedno 100% delala?
lp in hvala za pomoc
mam 2 pcja, switch in adsl ...vse sem zvezu in zadeva kolkrtolk dela, mam XPje na obeh pcjih. Problem mi dela pc pc poovezava, velikokrat mi ne najde drugega pcja ali pa en pc drugega vidi in nanj lahko snema drugi pa prvega ne, sep drugič obratno. Internet pa dela naobeh vedno. Znima me ce je potrebno se kake zadeve instalirat, kak lan protokol, da bi povezava med pcjema vedno 100% delala?
lp in hvala za pomoc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave - Router - Switch - PC&NASOddelek: Omrežja in internet | 1359 (1146) | Ales |
» | Spet težave z omrežjem SkypeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7024 (4952) | Markoff |
» | Siol fiksen IP - sinope modemOddelek: Omrežja in internet | 4534 (4376) | Lion29 |
» | LAN usage?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1093) | blackbfm |
» | HomenetworkOddelek: Omrežja in internet | 3454 (2730) | MrStein |