» »

iphone 6 plus ali one plus plus

iphone 6 plus ali one plus plus

maty388 ::

Hello!
Jaz bi samo vprašal kateri telefon bi vi kupili?
Iphone 6plus
ali
OnePlusOne
Ampak ne mi napisat zaradi cene prosim če razložite itd.. Pa tisti ko mate te telefone če mi lahko poveste kako deluje če so kakšni problemi?
Lep Podrav ! :D

Gandalfar ::

in kateri kriteriji so tebi pomembni?

hojnikb ::

Dva različna svetova, tako da se moraš tukaj samo odločit al bi raje iOS al Android.
#brezpodpisa

Sedaj sem na androidu a je IOS vredu ?
Drugače pa ja krieriji oba dva imata dobro kamero... one plus one ima 3 gb rama in 2,5 GHz takt procesorja vendar mi je iphone zelo všeč na youtubu sem našel da iphone dela tudi lepše slike vendar sta oba telefona kvalitetna zato nevem katerega bom izbral :D

x4en0n ::

Spet se bo zanetila zloglasna Android vs iOS bitka...
OnePlusOne dela pravtako izjemne fotografije. Ne vem, če dela iPhone toliko boljše fotografije, da je vreden toliko več denarja. Tako kot je napisal @Gandalfar se še enkrat vprašaj kaj ti je zares pomembno na telefonu in ne kupuj na slepo najdražje zadeve. Ni vse zlato kar se sveti. Včasih dobiš za manj denarja zadevo, ki ti bo pravtako dobro služila kot pa tisto za katero bi odštel še kak stotak več!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: x4en0n ()

Matevz96 ::

Kot je že hojnikb reke, odloči se ali želiš iOS ali, android. Gledat koliko ima kateri rama je BS, ker je sistem popolnoma drugačen.

Dodal bi še, da izkušnje z supportom od OPO niso najbolj pozitivne.

blackbfm ::

Gledat koliko ima kateri rama je BS, ker je sistem popolnoma drugačen.

Z ramom se zdaj podobno dogaja kot z velikostjo ekranov, vsi kao zadovoljni, ko bo pa nov model bo pa cel halo da so dodal giga rama..wau. Za 2014 flagship je giga rama res malo, kakorkoli obrneš.

Evolve ::

Če hočeš price/what u get... OnePlus One (poglej si še Meizu)

če tega nočeš.. vse ostalo

kratos ::

Če gledaš iphone potem imaš definitivno denar, tako da z nakupom iphone 6 plus nimaš kaj sfalit.

Če denarja nimaš na pretek, je oneplus one top zadeva, je na nivoju vseh high end telefonov, android+cyanogenmod je top šit in lahko konkurira iOS.
Sem uporabnik tako iOS-a kot Androida (specifično oneplusone) in imata oba pozitivne ter negativne strani ampak če me vprašaš kaj bi raje imel se res nebi mogel odločit, ker sta oba res vrhunska.

Telefon je zanimiv prvi teden mogoče dva, potem pa itak postane "monoton".

RejZoR ::

Če si zelo vajen odprtosti Androida potem pozabi na iPhone s svojim striktno zaprtim ekosistemom. Je lahko OS sicer čist super, ampak ti bo šel na živce z vsemi omejitvami, ki jih prej nisi imel. Podoben feeling sem imel, ko sem uporabljal Windows Phone. Sistem je kul, ampak ko si enkrat tako vajen nečesa kjer lahko vse skreiraš po svojem okusu je zelo težko it na nekaj, kjer sicer imaš nekaj svobode ampak je večinoma vse zakoličeno. In to mi enostavno ni bilo kul.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Kebo ::

Če ne misliš nosit iphona s caseom potem se moraš tudi zavedati, da lahko hitro leti iz rok ker je precej gladek in štorast. Jst bi vzel zaradi cene OnePlus One, pa dau tistih 500 EUR, ki ti jih ostane viška v kakšen drug hobi. Al pa jih prišparaj pa si kupi čez eno leto kak novejši telefon.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kebo ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

OnePlus predstavil Šestico (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5519165 (12815) Nesta
»

OnePlus 5 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
22344858 (30180) Tezaab
»

Kateri high end telefon? (strani: 1 2 3 )

13133702 (28261) GPUpoweR
»

Težave s prednaročili OnePlus One pomenijo ponovitev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6425359 (21726) Uporabnik
»

Windows telefon ranga Note4/iPhone6+/OPO

71473 (1160) CyberPunk

Več podobnih tem