» »

HTC Servis

HTC Servis

Beki89 ::

Lep pozdrav ..
Rabil bi vaš nasvet..
Torej pred 6 meseci oz malo vec ne vem tocno sem preko Bolhe kupil telefon HTC One M7..
teleofn je super ohranjen bil ko sem ga kupil od njega in tudi delal kot nov ( osebni prevzem je bil ker rad vidim stvar preden jo kupim).
No stvar je sledeča.. Včeraj mi je zvočnik na telefonu crknil oz se skoraj nic ne slisi sogovorca. Tako da nekaj je verjetno crknilo... No sedaj pa me zanima kako je glede servisa glede na to da je telefon on vzel na Tusmobilu preko narocnine in ga potem prodal meni.. Ali lahko grem jaz na Tusmobil in uveljavim garancijo?

Na internetu sem gledal je uradni servis tudi emonagram.si .. ali lahko tam dam pod garancijo na servis..?

Hvala za pomoč

knesz ::

Lahko.

puda ::

Ti sam prim račun oz dokument k je gor IMEI številka poišč pa nes na servis direkt. Ker je tvoj M7 je še velka šansa da boš dobu novega in ponovno 2 leti garancije.

xda develope ::

puda je izjavil:

Ti sam prim račun oz dokument k je gor IMEI številka poišč pa nes na servis direkt. Ker je tvoj M7 je še velka šansa da boš dobu novega in ponovno 2 leti garancije.

Če dobi nov telefon ne dobi 2 leti garancije ponovno ampak se nadaljuje ista garancija naprej.

Brat ga je že 2x nasek na servis, prvič so mu ga popravljali ker ni bilo telefonov na zalogi, drugič pa je dobil novega ter podaljšano garancijo na 2 leti. V obeh primerih je šlo za okvaro na zvočniku v drugem pa še vijolična kamera in optični stabilizator. Sedaj pa ga bo nesel še tretjič zaradi kamere.

knesz ::

xda develope je izjavil:

puda je izjavil:

Če dobi nov telefon ne dobi 2 leti garancije ponovno ampak se nadaljuje ista garancija naprej.

Ni res. Garancije je dve leti.

mojsterleo ::

emonagram ne tala ravno novih telefonov za zamenjavo ... verjetno bodo vsaj enkrat "popravljali", ker lahko tako nabijajo ure in zaracunavajo htcju za opravljen garancijski servis. sicer pa ce dobis novega, dobis nov garancijski list in garancija velja od dneva prevzema aparata.

Siegreicher ::

Jaz sem ravno včeraj poslal mojega M7 na servis, kar po pošti (so mi na mail napisali da lahko).
Ker mi kamera dela rozaste slike. Sem na XDA videl da so enemu Hrvatu nedolgo nazaj menjali kar za M8 :)

Imam odblenjen bootloader, upam da ne bojo kaj utrujali zaradi neveljavne garancije. Sem že za Samsunga (RAM2) moral serviserjem naštevati zakone, ko so rekli da garancija ne velja. Probajo in upajo na tistih ~250€. Upam da se tudi Emonagram ne spušča tako nizko.

Ko sem jaz mojega bivšega HTC one X 2x nesel na garancijo niso nikoli težili glede roota. Pa vsakič so mi še baterijo menjal z novo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Servis Emonagram

Oddelek: Mobilne tehnologije
145047 (1988) jukoz
»

Acer servis (Zavrnjena garancija) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5317238 (14944) Wrop
»

Garancija telefonov

Oddelek: Mobilne tehnologije
255457 (4639) St235
»

Ram2 in problemi z garancijo

Oddelek: Loža
367612 (6418) [D]emon
»

MLACOM!!! (strani: 1 2 )