Forum » Pomoč in nasveti » Roza zaslon na laptopu !
Roza zaslon na laptopu !
pbjerry10 ::
Pozdravljeni ! (Moja prva tema na temle forumu, zato upam, da bom vseeno deležen kakšnega nasveta )
Danes zjutraj sem prižgal očetov laptop (Asus K52F) in takoj na začetku se je ekran obarval roza. Zaslon je ves čas roza barve in edina možnost je, da laptop vgasnem (fizično). Prosil bi, da mi kdo svetuje (če slučajno pozna kakšen podoben problem) kaj storiti in če je zadevo sploh možno odpraviti...
Lep pozdrav
Danes zjutraj sem prižgal očetov laptop (Asus K52F) in takoj na začetku se je ekran obarval roza. Zaslon je ves čas roza barve in edina možnost je, da laptop vgasnem (fizično). Prosil bi, da mi kdo svetuje (če slučajno pozna kakšen podoben problem) kaj storiti in če je zadevo sploh možno odpraviti...
Lep pozdrav
msjr ::
Najprej probaj priklopit laptop na zunanji monitor. Če je slika na zunanjem monitorju potem je problem v monitorju laptopa, najbolj verjetno je, da bo treba odpret in zamenjat kabel. Če pa tudi zunanji monitor daje roza sliko je najbolj verjetno da je šla grafična.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik, zelene črte na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 4194 (1255) | Han |
» | Pomoč, Macbook pro 17 2009Oddelek: Strojna oprema | 1668 (1105) | traxxas |
» | POMOČ črta na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4818 (4146) | matobeli |
» | pomoč pri monitorju...Oddelek: Pomoč in nasveti | 797 (700) | afroangel123 |
» | log off problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1624 (1534) | maxum |