Forum » Pomoč in nasveti » Lenovo A10-70 twitch ne dela
Lenovo A10-70 twitch ne dela
Ciklamen ::
Pozdrav.
Pred parimi dnevi je mati dobila omenjeno tablico zastonj zraven računovodskega programa, nakar sem se malo poigral z njo in je kar kul zadeva. Vendar ko sem namestil twitch official app, ne predvaja videov-streamov. Kar malo me moti, ker ekran je odličen za gledanje teh streamov, na svoji Nexus 7 s tem nimam težav. Mogoče kakšna ideja kaj naredim? Razmišljam o custom ROMu, ampak to bo zadnja opcija. Drugače videe na youtubu predvaja normalno.
Pa se že v naprej opravičujem, če ta tema ni v pravem podforumu :)
Pred parimi dnevi je mati dobila omenjeno tablico zastonj zraven računovodskega programa, nakar sem se malo poigral z njo in je kar kul zadeva. Vendar ko sem namestil twitch official app, ne predvaja videov-streamov. Kar malo me moti, ker ekran je odličen za gledanje teh streamov, na svoji Nexus 7 s tem nimam težav. Mogoče kakšna ideja kaj naredim? Razmišljam o custom ROMu, ampak to bo zadnja opcija. Drugače videe na youtubu predvaja normalno.
Pa se že v naprej opravičujem, če ta tema ni v pravem podforumu :)
- End of the Post ->
- spremenil: Ciklamen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos vsebine z novega arhiva RTVSLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 109948 (2567) | 8Bit |
» | IP kamera MJPEG stream embedded na spletno stranOddelek: Programiranje | 1652 (1139) | abazuu |
» | telekom hd kanali ločljivost?Oddelek: Loža | 1501 (1066) | Uros!no |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57154 (19564) | Pizzicato |
» | YouTube počasenOddelek: Omrežja in internet | 6719 (5610) | Xserces |