Forum » Mobilne tehnologije » Problem z novim telefonom (imenik)
Problem z novim telefonom (imenik)
blues1 ::
Imam sledeč problem: na novem telefonu (HTC one mini 2) sem si prenesel stike iz google računa. Številke so shranjene v obliki 031 xxx xxx. Problem je, da če me kdo kliče se normalno izpiše ime, če pa mi kdo pošlje sms se namesto imena izpiše +38631 xxx xxx. Poskušal sem, da sem vse stike spremenil v obliko +38631 xxx xxx, vendar se je pojavil ravno obratni efekt, sedaj je ime vidno pri prejemanju/pošiljanju sms-jev, če pa me ta ista oseba kliče se namesto imena izpiše 031 xxx xxx. A mogoče kdo ve zakaj to dela in kako to težavo odpraviti.
Hvala za odgovore.
Lp, Jure
Hvala za odgovore.
Lp, Jure
Kebo ::
Probaj uporabit kakšno drugo aplikacijo od privzete za sms ali klice, jih je veliko na playstoru.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kebo ()
blues1 ::
Aha, na to pa sploh pomislil nisem. Če mi ne bo uspelo porihtat, bom najbrž šel kr na to varianto.
Hvala.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Me spremlja policija / SOVA / mafija?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10759 (8153) | kunigunda |
» | Google contact kako editati številkeOddelek: Mobilne tehnologije | 2336 (2213) | M-XXXX |
» | Vox.io - telefonija iz brskalnikaOddelek: Novice / Ostale najave | 13242 (9144) | chrush |
» | Dvojnik moje mobilne številke?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3765 (3509) | ahac |
» | Hja- stevilka za slo.Oddelek: Pomoč in nasveti | 881 (787) | MikroB |