» »

Kateri telefon?

Kateri telefon?

Temo vidijo: vsi
««
30 / 95
»»

grandioso74 ::

Hm, kaj pa vem. Sem imel že oranžen/zelen telefon, zlata pa je way to swag.
Due to the temporary closure of DPD Logistics, Gearbest decided to provide a full customs compensation policy to customers who have generated customs fee using 'Registered Air Mail' logistic since 1 december 2017.
Se pravi tracking + povračilo carine?
Človek je sam svoj največji sovražnik.

Tomson ::

Če pride do dodatnih stroškov, si pri tej opciji siguren da ti jih povrnejo, pri UnregisteredMail pa praviloma gre skozi ampak ni garancije ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Ravnokar na bolhi prejel obvestilo, da je za 190€ en stestiran / zapakiran brez garancije.

Dimnik ::

Črne barve?

zuz3k ::

ker rabljen mobitel predlagate za do 160EUR:

mora met
- širina DO 7 cm
- dobr fotoaparat
- flash
- slikanje na tipko
- zamenjljiva baterija
- logično postavljen meni
- bele barve, lahko siv
- javljanje na tipko (ni nujno)
Life is a psychological game.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zuz3k ()

Dimnik je izjavil:

Črne barve?

Ja, samo nisem vzel, ker je tip nekaj mutil......Tako, da sedaj ne vem. Pri GB me moti carina / garancija, pri mishop, pa je že 32gb verzija 230€. Težka bo.

Od njega še nisem kupil, ampak sem se že dvakrat, trikrat, menil za xiaomije in sva se kar solidno pomenila....prodaja pa že kar dolgo xiaomije, na bolhi in letgo. Koliko mu sledim, mu kar gre prodaja, ampak vedno nabavi zalogo. To da piše samo stestiran, pa ima po moje foro, ker kao, ne prodaja čist nov telefon..eni imajo še original folije na ekranih,drugače bi ga še kakšni inšpektorji obiskali

Se pravi, da naj bi res prodajal nove? Od kje pa nabavlja z garancijo?

Po moje niso z garancijo....no bar takrat, ko sva se pogovarjala. To pa nevem po kakšni vezi dobi telefone

Saj zraven napiše opis za vsak telefon...naprimer za mi6, katerega je danes prodal, je napisal, da ima zadnja stran par prask, saj verjetno jih testira, ampak ne iste modele, pred tem je imel mi a1 novega sva prišla iz 210e na 180e skupaj s poštnino, ampak nisem vzel, ker izbiram med mi a1, mi note3 ali redmi5 plus, čakam na kakšni feedback. Mislim pa da bom vzel na goldway, mi global store ali tonke, vse tri variante brez dodatnih stroškov z dhl in glede garancije, mislim, da se tudi da dogovorit...je par variant oz. rešitev. Trenutno mi dva xiaomija služita že več kot dve leti..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dimnik ()

Danes je tudi na GB dober deal za Mi A1 4/32GB črn s kodo: GA1xiaomi za 167 € (če se ne mudi z dostavo, pa z RegisteredMail brez dodatnih stroškov) ...

Ja, ampak to čakanje po en mesec na telefon,,razen če se ti res ne mudi

Nejkoy ::

Tomson je izjavil:

Danes je tudi na GB dober deal za Mi A1 4/32GB črn s kodo: GA1xiaomi za 167 € (če se ne mudi z dostavo, pa z RegisteredMail brez dodatnih stroškov) ...

A ni carine?

Očitno da ne, če pa so dodatni stroški, pa jih v celoti povrnejo ...

Dear Customers,

Due to the temporary closure of DPD Logistics, Gearbest decided to provide a full customs compensation policy to customers who have generated customs fee using 'Registered Air Mail' logistic since 1 december 2017. Please contact Gearbest customer service, and provide your proof of customs fee payment, verified by the support department to deal with the compensation matters.

For more details, please consult Gearbest customer service.

Yours Sincerely
Gearbest team

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

BivšiUser2 ::

Mah, sem kar vzel A1 pri Mi Shopu za 230€, za teh 50€ več stvar že ju3 dobim + 2 letna garancija
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

NejcSSD ::

Kaj bi vzeli do max 150 eurov, ampak res največ 150 (raje manj).

Huawei Y6 (2017)
ali
Xiaomi RedMi 4A
ali
kaj drugega?

Bi pa rabil telefon do 8.1., kitajska odpade :D

Gre se pa za starejšo osebo, da je kolikor toliko velik ekran, za klicanje, smse, budilka to je to...
Želja je touch, klasiko ima že zdaj.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

klinker ::

Zlat Redmi 3 Pro za 60€ bi te zanimal?

Novega bi, za darilo.

anketar ::

https://www.gsmarena.com/compare.php3?i...

4a dobiš za 115EUR v btc-ju, drgač dodaj 15 evrov pa maš 4x 32gb, 4a ni slab za buđet telefon sam mu manjka al giga rama al bolši procesor, ker se v firefoxu strani kr dolg odpirajo sploh tiste k majo miljon reklam, kamera je kr slaba, morjo bit kr dobri pogoji (svetloba, brez zuma) da je slika dobra

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: anketar ()

ker telefon ima:
- slikanje na gumb
- dobro kamero
- zamenjlivo baterijo

gledam Xperio XA, mnenja? keri majo še na gumb

Zgodovina sprememb…

Sony XA ima precej slabo kamero in zelo slabo baterijo, potem glej raje novejši model Sony XA1, ki je precej boljši na omenjenih področjih ...

modelno1 ::

Kolikor vem se da skoraj vse sodobne telefone prepričat, da tipke za glasnost uporabiš kot sprožilec.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

matobeli ::

Verjetno misli na dvostopenjsko tipko. Polpritisk za izostritev, polni pritisk za slikanje. Sem imel nekaj časa, super funkcija.

Tomson je izjavil:

Sony XA ima precej slabo kamero in zelo slabo baterijo, potem glej raje novejši model Sony XA1, ki je precej boljši na omenjenih področjih ...

kako slaba, v primerjavi s katerim telefonom, pomojem bi 13 Mpix morala bit ok
a si ziher za baterijo, prodajalec piše da zdrži do 4 dni

SumTingWong ::

Ne verjemi vsemu kar napiše prodajalec. Ali pa ničemer.

@georgi:

The camera is one area where the Sony Xperia XA should, in theory, be able to claim an edge. Sony makes some of the best phone camera sensors, and sure enough the Sony Xperia XA has a new breed of entry-level-slash-lower-mid range hardware.

In practice the Sony Xperia XA camera is not something to get too excited about. While a reasonable performer, it sets no standards and isn't the most fun phone camera to use at the price.

Let's start with the bits I find annoying. First, the phase detection doesn't seem to help at all. Focusing is lazy at times, resulting in frustrating waits in low-light conditions. Low-light photo quality is also poor, with images ending up incredibly soft in an attempt to make them appear low on noise.

I can get on board with using plenty of processing to improve the appearance of photos, it's what all phones rely on, but here they can make night shots look as though they've been shot through a layer of Vaseline.

The Sony Xperia XA has a camera that doesn't do well in low-light, can be a little slow to use in certain conditions and has finicky software. However, other than that it's perfectly fine. Image quality in daylight is good ...

t-zonaz ::

Nekaj razmišljam, da bi poskušal iphone.
Budged tam okoli 250€. To pomeni Iphone6 verjetno.
Koliko se to še splača, verjetno so to 2 leti stari aparati, ali je baterija že kritična.
Oz. ali je mnogo bolje razmišljati o Iphone7 in dodati par Eur.
t-zonaz

shintaro ::

S9 bo predstavljen naslednji mesec. Jaz ga kupim čim pride ven (s9plus=)

t-zonaz je izjavil:

Nekaj razmišljam, da bi poskušal iphone.
Budged tam okoli 250€. To pomeni Iphone6 verjetno.
Koliko se to še splača, verjetno so to 2 leti stari aparati, ali je baterija že kritična.
Oz. ali je mnogo bolje razmišljati o Iphone7 in dodati par Eur.

neee.. baterija je ful problem pri teh smartphonih nasplošno... hitro gre, izredno hitro... če to narediš, vzami novo baterijo. nočeš da ko maš kaj pomembnega za klicat al ostaneš na cesti (primer), ni baterije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: shintaro ()

MrStein ::

Nove dobiš do 300 EUR model SE, šestko pa čez 300.
Edino s kako vezavo bi bilo manj (če naletiš na res ugodno ponudbo, sicer računico pokvari naročnina - če je že nimaš).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Baterija je 20 eur na ebayu to te nima kej skrbet, skupaj s setom za zamenjavo. Edino prilepljena baterija je lahko malce večji izziv ampak se z vzstrajnostjo in youtube-om da.

GrX ::

Kolebam med OnePlus 5T in Huawei Mate 10 Pro.. Katerega priporočate?

Oba sta vrhunska za svoj cenovni razred, overall je Mate 10 za 700€ pro boljši, a je tudi 300€ dražji, ima pa boljšo kamero, 128GB, je vodoodporen, ima stereo speaker in še boljšo baterijo. Manjka mu prikljček za slušalke, mnogim ni všeč Emotion UI. Potem je tukaj Še Samsung S8+ za 659€, ki je za nižjo ceno vsaj za las boljši (top kamera na trgu, SD razširitev). A glede na ceno ima OnePlus 5T s kodo: GBNSB07 za 400€ bistveno boljše razmerje med ceno/kvaliteto, ker je omenjenima modeloma precej blizu, na pomembnih področjih pa kar tam tam ...

GrX ::

Tomson je izjavil:

Oba sta vrhunska za svoj cenovni razred, overall je Mate 10 za 700EUR pro boljši, a je tudi 300EUR dražji, ima pa boljšo kamero, 128GB, je vodoodporen, ima stereo speaker in še boljšo baterijo. Manjka mu prikljček za slušalke, mnogim ni všeč Emotion UI. Potem je tukaj Še Samsung S8+ za 659EUR, ki je za nižjo ceno vsaj za las boljši (top kamera na trgu, SD razširitev). A glede na ceno ima OnePlus 5T s kodo: GBNSB07 za 400EUR bistveno boljše razmerje med ceno/kvaliteto, ker je omenjenima modeloma precej blizu, na pomembnih področjih pa kar tam tam ...

Hvala.. Pa saj priključek za slušalko lahko nadomestita bluetooth in pa bluetooth slušalke?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GrX ()

matobeli ::

Ponavadi lahko gor priklopiš slušalke z usb C ali pa USB C ->3.5mm adapter in uporabiš katerekoli.

Lahko pa prek BTja.

Poglej še Xiaomi MIX2

kateri telefon dela boljše slike Sony Xperia XA (2016, 13 MP) ali Sony Xperia Z3 (2014, 20MP)

Zgodovina sprememb…

Odloči se sam: link.

In še klik, klik ...

FireSnake ::

Ima kdo Google Pixel 2? Kako je zadeva za uporabo?

V kremplje mi je prišla 128GB verzija in razmišljam, če sploh naj prodam.

Trenutno sem na Xiaomi Mi5 ... s katerim nisva najbolj na ti :)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

J-ronimo ::

Predno si kaj spahnem, raje vprašam. Potrebujem telefon z dobrim fotkičem. DSLR je prevelik, da bi ga imel vedno ob sebi. Opcija je mirrorless, ki bi padel v rang okoli 200EUR, ampak je spet nek dodaten gadget za nosit sabo. Je pa verjetno kvaliteta zajema bistveno boljša kot pri telefonih v rangu 200EUR.

Na hitro sem našel seznam telefonov (expertreiew), da naj bi imel kul kamero za ceno sub-200EUR. Kakšno uporabno mnenje glede kamer v telefonih dobrodošlo in da je cena nekje pod 200EUR (nov,/rabljeno z garancijo), lahko tudi manj.

Namen je zajem uporabne/kvalitetne fotke "kjerkoli-kadarkoli" za nadaljnjo obdelavo in nato uporaba na socialnih omrežjih.

EDIT: še ena "malenkost", zaželjen je zajem RAW - našel sem seznam: TUKAJ. Kakšne praktične izkušnje z omenjenimi telefoni in kamero?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: J-ronimo ()

Ena najboljših opcij v rangu 300€ sicer je npr. Xiaomi Mi Note 3, preberi si namenski test glede kvalitete fotografiranja, ga dobiš npr. za 320€ iz GB EU skladišča ...

J-ronimo ::

Tomson, hvala za link do testov - zelo uporabna stran. Na prvi pogled je Note3 zelo spodobna zadeva. Me pa cena malo srbi. :)

Kakšna akcija za RN4/RN4x Global iz EU skladišča?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: modelno1 ()

Poizkusi tukaj...

Tomson je izjavil:

Ena najboljših opcij v rangu 300€ sicer je npr. Xiaomi Mi Note 3, preberi si namenski test glede kvalitete fotografiranja, ga dobiš npr. za 320€ iz GB EU skladišča ...

Ali pa goldway, aliexpres, za 280e, dobiš v 10dneh, moj je prišel 8dan

phixion ::

Gledam Moto G5S ali Samsung J5 2017. Je kaj boljšega za tako ceno? 200-250€.

polde66 ::

oto G5S je bil preko amazona že pod 200 pa je po novem letu cena precej zrasla, tako da se trenutno ne splača
polde

Saj je še vedno pod 200? Ali gledam narobe, ne kupujem preko Amazona.

https://www.amazon.de/Motorola-Moto-Sma...

Bi bilo kaj drugega boljšega za ta denar? Pomembno je da dela kolikor toliko spodobne slike.

Moto G5 je sicer overall odličen, ima pa precej povprečno kamero, ni to to za ta cenovni rang, sploh če je kamera pomembna. Moto G5 Plus je že malo boljši, Moto G5S Plus pa je z dual kamero že precej spodoben na tem področju ... Sony XA1 je recimo v svojem cenovnem rangu na foto področju precej dober. Potem pa kakšen Xiaomi Mi A1 ali še bolje, jasno, Xiaomi Mi Note 3 ...

Bolje potem tole? To je max budget.

https://si.mobileshop.eu/phablets/xiaom...

240e je preveč za mi a1

Mi A1 sicer tudi ne blesti na področju fotografije, čeprav so pri dobri svetlobi fotografije precej dobre, pri slabši svetlobi pa jasno, kvaliteta pada, je pa overall odličen telefon. Na koncu koncev boš moral sprejet kakšen kompromis tu ali tam, ker pač perfektnega telefona na vseh področjih za 200€ pač ni, kar pa ne pomeni da ne dobiš telefona, ki je povsem soliden.
««
30 / 95
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4377 378 379 380 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
189813478028 (11957) matobeli
»

Nov telefon za cca 200€ (strani: 1 2 3 )

10023361 (4330) kanarin
»

Nov telefon (strani: 1 2 )

6811563 (9310) matobeli
»

best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

317105261 (63140) vonmimek
»

Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )

6317107 (15331) boris82

Več podobnih tem