» »

Kateri telefon?

Kateri telefon?

Temo vidijo: vsi
««
10 / 95
»»

SumTingWong ::

Z G4 ne boš razočaran. Sonyja še nisem sprobal (edino Z3 Compact).

globoko grlo ::

Mam G3 in se je lepo updejtal na lolipop in tudi Android 6 bo šel gor avtomatsko, tko da kr LG G4 :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

facepalm ::

ce bi osebno izbiral, bi raje kupil Snapdragon 801 + adreno 330 @1080p (sony) kot pa 808 + adreno 418 @1440p (LG).
razlog? poraba baterije:) ze na gsmarena "endurance test" je opazna razlika:)

skoda, da je najboljsi qualcommov chipset (sd 805), le v 4ih telefonih :/

Thunder wave ::

Če ti je pomembna baterija, potem vzemi Z3. Dva dni normalne uporabe zdrži komot.

Nesta ::

Edina slabost LG G4 napram Xperia Z3 je slabsa baterija?

facepalm ::

Ce gledas slabosti je to nekako to. Aja pa previsoka resolucija ekrana za tak chipset (se da resit z rootom in nizanjem resolucije).
Ostalo je bolj stvar okusa/potreb.
Oba sta hitra (Z3 verjetno hitrejsi v 3d igrah zaradi resolucije), oba imata dovolj velika ekrana, oba imata dovolj dobro kamero, oba imata dovolj rama, oba dobita android 6.0 itd...
Sam pa presodi ai ti je pomembnejsi ip68 rating ali 0.3" vecji zaslon :)

Pri LGju se da baterijo zamenjati brez komplikacij ali je non removable ?

JamesTheKing ::

Pozdravljeni,

za mamo kupujem telefon in izbiram med Sony Xperia M4 AQUA in Samsung GALAXY J5
Kterega od teh dveh priporočate? :D

Hvala

Siddh ::

Mora biti android?

Je že navajena na androida, tako da JA! :D

Anney ::

Naši mami smo tudi zamenjali sistem iz androida na windows phone, pa se ji veliko bolj dopade. Se je hitro navadla na te osnovne funkcije, kaj več pa mame tako ne uporabljajo. (klici, sms, mms, maili, internet, skype.)

Na tušmobilu žal drugega kot lumio 535 nimajo -.- (od windows phone). Vzela bo paket ŠE VEČ (15€ mesečno - če si telemach uporabnik 12€) in pa do 10€ za telefon
Pa sem malo sortiral in sta nekako še najboljša ta dva ki sem jih omenil zgoraj ali?

Zato še enkrat...kateri od teh dveh?

PrihajaNodi ::

Itak je vseeno kaj vzameš pri taki ceni, pač androdi. Malo si poglej mnenja in to je to. Jasno pa je da ne pričakuj da ti bi delalo vse gladko kot pri nexusu.

globoko grlo ::

Pri LGju se da baterijo zamenjati brez komplikacij ali je non removable ?

jp, normalna removable baterija
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

fr4nc ::

Nesta je izjavil:

Odločam se za tlefon Xperia nexus z5 in ugotavljam da ni kaj prida boljsi od Xperia Z3, poleg tega se opažam da je telefon LG G4 cenejši in po specifikacija boljši.
kaj vi predlagage?
Prednostno me: vsaj 5inch velik zaslon, solidna baterija, hitro polnjenje, watter resistance ni nuje je pa fajn, odzivnost pri upgradanju nove verzije androida ( pri sonyu so kar solidni, ne vem kako je pri LG), dobra odzivnost telefona, cena, dober fotoaparat, dober zaloslon za branje...

Tukaj sem mal primerjal in se naceloma nagibam med Xperia Z3 in LG G4:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id...

Kaj pravite? :)
Hvala

Z3 - 5.2", odlična baterija (top 5 med smartphoni), hitro poljenje ima, watter resistance tudi, odzivnost pri upgradanju je - še prvi Xperia Z ima 5.1.1, telefon dela gladko, cena je primerna, fotoaparat je res dober, PPI je več kot zadovoljiv.

Sam sem imel G3 (pa sem ga prodal po 1 mescu, ker nisem mogel zdržat)...segreva se ko pečica + baterija je (pre)hitro prazna in šteka definitivno bolj kot kaka Xperia...

Lp
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/

TOP ::

Tisti watter resistance si lahko nekam utaknejo marketinška fora.Uporabno samo,če zunaj dež malo rosi drugače,če pade v vodo sladko vodo gre vsaj mojemu prijatelju.Če pa rabiš dober fotkič potem LG G4 zmaga na celi črti,samo še Samsung S6 se mu približa.

Thunder wave ::

Water resistance ni marketinška fora, preverjeno. Moja Z2 je bila že neštetokrat pod sladko vodo in ni do zdaj nobenega problema. Je pa še Sony z novo serijo kljub višjemu IP ratingu malo distanciral in rekel, da telefon ni namenjen uporabi pod vodo. No, z mojim sem tudi slikal pod vodo. Moraš pa imeti res zaprte vse pokrovčke (pri Z5 jih ni več).

Hvala za vse odgovore. Bom kupil LG G4 oz Z3, kar bom dobil ceneje :)

malo me mika nakup preko smartmobi samo zgleda vse tko tko tale trgovina.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nesta ()

AvtoR ::

če boš tam nabavil, sporoči kakšne so kaj izkušnje. Cene imajo kar spodobne.

Sem narocil zdej pa cakam kaj bo, ce bojo kj poslala :)Drugace bom pa poskusu sreco pri Mobidil.

Zenkrat ni nobenega odziva. Ima kdo kaksno trgovino ali idejo ke dobiti LG G4 za recimo okoli 400€?

Hvala

zitrus ::

Nesta je izjavil:

Zenkrat ni nobenega odziva. Ima kdo kaksno trgovino ali idejo ke dobiti LG G4 za recimo okoli 400€?

Hvala

Npr.: preko e-Baya.

Hm zgleda vse Ok z narocilom iz smartmobija. So sicer malo pozno reagirali, ampak zgleda vse OK, kljub nizki ceni (beri 399€ za LG G4 vse OK)

ksilofon ::

Lp,
kupujem nov telefon pri telemachu (paket več)... Ker ne nameravam za njega porabiti več kot 5eur/mesec izbiram med Lumio 535 in Huaweiem Y5. Kaj menite, katerega se mi bolj splača vzeti? Razlika med operacijskima sistemoma mi ni preveč pomembna. Lumia se mi zdi dejansko nekoliko boljša, a sem prebral, da ima ravno ta model nekaj težav z odzivnostjo zaslona. Ma kdo izkušnje s 535ko?...
Katerega bi vi izbrali? Telefon bi uporabljal za majle, fb, brskanje po spletu, mogoče kako izi igro...
Hvala za odg. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ksilofon ()

V prosti prodaji kupi lumio 640 ali katereokoli lumio si želiš. Na extreme digital so zelo poceni. Če ne vzameš telefona v paketu, še mislim, da dobiš 10% popust na naročnino, vsaj pri tušmobilu še je bilo tako.
Definitivno pa pirporočam poceni Lumio namesto poceni androida.

Lumia 535 je že dobila popravke za napake (ne)občutljivosti ekrana, tako da brez skrbi. Lahko pa vzameš novo Lumio, nov model 550 za 135€.

L.p.

Nodi

Žena je nabavila Lumio 640 na Extrem Digital. Super zadeva za ta denar, 155€ s poštnino, plačilo po povzetju. Zelo je zadovoljna z odzivnostjo in tekočim delovanjem. Sem enkrat na Telekomu primerjal L535 in L640, pa 640 deluje precej bolj tekoče od 535, tako da osebno priporočam Lumio 640.

Karton4 ::

Lenovo P70
Kaj menite? Ga kdo mogoče ima?
Hvala

BigFoot ::

Kaj se bolj splača nabavit, Samsung S4 LTE ali A5?
Pri Telekomu sta oba 240€.

Ali pa kakšna alternativa za max. 250€.

Zahteve so:
- Android
- 2GB RAMa
- 16GB memorije
- 4,5" do 5" ekran (minimalno 1280x720)
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Moto G

Matevz96 ::

Malo pomoči prosim :)

Iščem telefon s klasično tipkovnico (če ni drugega je tudi qwerty vredu), večjim zaslonom, dobro baterijo in slovenskimi meniji. Zaenkrat sem našel Blackberry classic vendar ne vem kako je s slovenščino.

Kakšna ideja?

iME ::

Pozdravljeni! Iščem najboljši telefon pod 200€. Posebnih zahtev ni, le da ga bom kupil pri Telemachu na paketu več.
LP
H97 pro4|i5 4460|8GB 1600MHz|Asus GTX 770|XFX TS550|H440|HDD 1TB|SSD 128GB
Dell P2314H|Corsair K70|Logitech G230/G502/Z523

knesz ::

Matevz96 je izjavil:

Iščem telefon s klasično tipkovnico (če ni drugega je tudi qwerty vredu), večjim zaslonom, dobro baterijo in slovenskimi meniji. Zaenkrat sem našel Blackberry classic vendar ne vem kako je s slovenščino.

Kakšna ideja?

BlackBerry Priv. Ostali BB telefoni imajo ang jezik (Passport).

Matevz96 ::

knesz je izjavil:

Matevz96 je izjavil:

Kakšna ideja?

BlackBerry Priv. Ostali BB telefoni imajo ang jezik (Passport).

Kakšna cenejša možnost?

Pozdravljeni,

zanima me če kdo ve kje se še da dobiti stare telefone ala Nokia N78/79/95 razen na bolhi? :D

jnovak ::

iME je izjavil:

Pozdravljeni! Iščem najboljši telefon pod 200€. Posebnih zahtev ni, le da ga bom kupil pri Telemachu na paketu več.
LP
Zdravo! Telemach nima nekih popustov pri telefonih (so trenutno dovolj zanimivi zaradi nizkih cen naročnin), tako da se ti morda splača pogledati za aparat v kaki trgovini. Za do 200 EUR ima Telemach vse mobilnike z max 1 GB ram (please correct me if something has changed).

Primer:
Telemach ponuja Lenovo A6000 za 24 x 8 EUR = 192 EUR.
Na drugi strani v naših spletnih trgovinah dobiš Lenovo S60 za 192 EUR in Lenovo A7000 za 199 EUR.

Slednja sta z 2 GB ram + imata novejši Android - Lollipop (A6000 je na KitKat).
Konkretnejša primerjava je TUKAJ.

Hvala jnovak za odgovor!:) Katere trgovine pa priporočate?

N0t0ri0us ::

JamesTheKing je izjavil:

Pozdravljeni,

zanima me če kdo ve kje se še da dobiti stare telefone ala Nokia N78/79/95 razen na bolhi? :D

http://www.ebay.com/itm/Nokia-N95-Deep-...

Condition: New other (see details) : Split the cost with friends
Seller Notes: “Phone is new packaging opened to check all accessories”

Imaš vse stare telefone na ebayu za dober denar. NOVE!

jazjaz51 ::

A na N95 dela viber komplet ne samo sms-i?

Pozdravljeni! kateri telefon od teh je najboljši(za ceno do 200€):
-Nokia lumia 730
-Nokia lumia 735
-Microsoft lumia 640
-Lenovo A7000

Ali kaj drugega? Najraje bi vzel androida ampak se bojim, da bi štekal.
lp

Lumia 640.

Androud samo motorola, nexus. Kamere in navigacija so pri lumijah odlične, je pa manjko določenih aplikacij.

Še en glas za Lumio 640, jo imam sam in vse kar mi manjka je snapchat.

mat11 ::

Če nimaš rad prevelikega telefona, Lumia 735/730 4,7 inch odlični oled ekran, odlično se drži v roki , odlična baterija. 735 pa še ima wireless polnenje.
mat

Kateri telefon priporočate do 150€?
Mora imeti solidno kamero in baterijo in seveda tekoče delovanje.

Hvala :D

Lumia 640

jnovak ::

iME je izjavil:

Hvala jnovak za odgovor!:) Katere trgovine pa priporočate?
Lahko pogledaš na ceneje.si kje so trenutno najugodneje.
Drugače pa npr. mimovrste.com, mobitrgovina.com, bigbang.si (slednji ima recimo Lenovo A7000 ter tudi S60 za 200 € in možnost nakupa na obroke: 10x 20 € ... pa še "izenačijo ceno" (za izbrane izdelke), če je v kaki konkurenčni trgovini ceneje).

JamesTheKing je izjavil:

Kateri telefon priporočate do 150€?
Mora imeti solidno kamero in baterijo in seveda tekoče delovanje.

Hvala :D

Tudi jaz sem za Lumio 640!

mat11 ::

Če imaš raje malo manjše, da lažje sedejo v roko pa Lumia 735/730.
mat

BigFoot ::

Kakšno imate pa kaj mnenje o Lumia 830?
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

starboi ::

BigFoot je izjavil:

Kakšno imate pa kaj mnenje o Lumia 830?

Odličen telefon, z fenomenalno kamero. Najboljša izbira v rangu do 250e ( tudi v svetu androidOS-a).
««
10 / 95
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4376 377 378 379 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
189393439505 (1107) c0ck4m0u53
»

Nov telefon za cca 200€ (strani: 1 2 3 )

10023203 (4172) kanarin
»

Nov telefon (strani: 1 2 )

6811402 (9149) matobeli
»

best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

317104512 (62391) vonmimek
»

Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )

6316974 (15198) boris82

Več podobnih tem