Forum » Zvok in slika » GoPro + SD Kartica problem
GoPro + SD Kartica problem
rokomet ::
Zdravo,
Z gopro2 kamero sem posnel nekaj posnetkov. Podatki so shranjeni na SDHS 32 Gb Extreme Sand Disk Class 10.
Ko sem hotel podatke oziroma filme pobrati iz kartice sem naletel na problem. Kartica je bila polna 17 od 32 GB.
Posnetkov pa nikjer... zato sem se lotil card recovery, ki mi je povrnil vse te posnetke AMPAK NALETEL SEM NA DRUGO OVIRO, posnetki se predvajajo v prazno (black screen) tudi zvoka se ne sliši..
Se, da kako rešiti ali mi preostane format kartice in izgubo podatkov.
Hvala za pomoč in lep pozdrav
Z gopro2 kamero sem posnel nekaj posnetkov. Podatki so shranjeni na SDHS 32 Gb Extreme Sand Disk Class 10.
Ko sem hotel podatke oziroma filme pobrati iz kartice sem naletel na problem. Kartica je bila polna 17 od 32 GB.
Posnetkov pa nikjer... zato sem se lotil card recovery, ki mi je povrnil vse te posnetke AMPAK NALETEL SEM NA DRUGO OVIRO, posnetki se predvajajo v prazno (black screen) tudi zvoka se ne sliši..
Se, da kako rešiti ali mi preostane format kartice in izgubo podatkov.
Hvala za pomoč in lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GoPro "alternativa"? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 38689 (13700) | BivšiUser2 |
» | Lumia 640 mms in ikona za simOddelek: Mobilne tehnologije | 2078 (1817) | menjalnik |
» | android - prostor za shranjevanje bo pošelOddelek: Pomoč in nasveti | 2648 (2109) | BC3 |
» | Digitalizacija VHS kasetOddelek: Zvok in slika | 8632 (7362) | dottor |