Forum » Pomoč in nasveti » Disk particija obnovitev
Disk particija obnovitev
Bali ::
Zdravo
Rešujem eno težavo glede diska: kolega mi je prinesel zunanji disk pri katerem je verjetno šlo ohišje oz kontroler v ohišju. Disk smo dali ven in ga normalno najde, problem pa je, da ko kliknes na njega ne pokaze podakov in ga hoče formatirati. kolega ima gor nekaj podatkov, ki bi jih rad rešil. Kako?
Hvala
Rešujem eno težavo glede diska: kolega mi je prinesel zunanji disk pri katerem je verjetno šlo ohišje oz kontroler v ohišju. Disk smo dali ven in ga normalno najde, problem pa je, da ko kliknes na njega ne pokaze podakov in ga hoče formatirati. kolega ima gor nekaj podatkov, ki bi jih rad rešil. Kako?
Hvala
zrataj4201 ::
Jaz sem reševal slike z recuva, kakšen teden dni.Nato pa sem naredil scandisc inrepair, pa je bilo vse nazaj.Vendar nisem hotel reskirati z scaandiskom takoj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | recover deleted filesOddelek: Pomoč in nasveti | 893 (719) | Ijus |
» | Slika gole punce / na disku ki crkuje :)Oddelek: Strojna oprema | 14595 (8283) | Miha 333 |
» | Zbrisane slike-kako jih dobiti nazajOddelek: Pomoč in nasveti | 2249 (2032) | solatko |
» | zunanji disk nehal delat. recovery?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5037 (4750) | roller2 |
» | Rabim podatke nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1187 (1080) | 5er--> |