Forum » Pomoč in nasveti » viber - video klici
viber - video klici
anika87 ::
Zdravo,
naložila sem program viber, ampak ne morem prejemati video klicev. Imam androida, v nastavitvah imam pri calls and messages naštimano video klic na on. Kamero na fotoaparatu imam tudi naštimano tasprednjo. Če prtisnem videoklic se mi ob pogovoru pojavi v zgodnjem levem delu črn kvadrat, v katerem je ikonca fotoaparata, ampak se ne pojavi slika. Prijateljici, s katero govorim pa piše, da jaz ne morem prejemati videoklicev. Probala sem tudi z računalnikom (imam windows 8), pa prav tako ne gre...
Kaj moram še popravit v nastavitvah?
Hvala, LP
naložila sem program viber, ampak ne morem prejemati video klicev. Imam androida, v nastavitvah imam pri calls and messages naštimano video klic na on. Kamero na fotoaparatu imam tudi naštimano tasprednjo. Če prtisnem videoklic se mi ob pogovoru pojavi v zgodnjem levem delu črn kvadrat, v katerem je ikonca fotoaparata, ampak se ne pojavi slika. Prijateljici, s katero govorim pa piše, da jaz ne morem prejemati videoklicev. Probala sem tudi z računalnikom (imam windows 8), pa prav tako ne gre...
Kaj moram še popravit v nastavitvah?
Hvala, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video call - AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 1686 (1531) | smacker |
» | Video kliciOddelek: Mobilne tehnologije | 2800 (2210) | KuntaKinte |
» | Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9788 (7078) | CaqKa |
» | ANKETA- kateri program za neposredno sporočanje uporabljate in ZAKAJOddelek: Omrežja in internet | 2200 (2200) | Gwanaroth |