Forum » Programiranje » Delavnice / tečaji za programiranje?
Delavnice / tečaji za programiranje?
lebdim ::
lepo pozdravljeni,
zanima me, če mogoče kdo pozna kakšne delavnice ali pa tečaje za programiranje, ali pa oblikovanje spletnih strani, ki se odvijajo na kakšnih izobraževanjih? s kolegom bi se rada udeležila kakšnega izmed takih seminarjev ...
zanima me, če mogoče kdo pozna kakšne delavnice ali pa tečaje za programiranje, ali pa oblikovanje spletnih strani, ki se odvijajo na kakšnih izobraževanjih? s kolegom bi se rada udeležila kakšnega izmed takih seminarjev ...
galu ::
Predavanja na FRI / FERI, predmet Programiranje (I,II, ...) oz. kaj bolj specifičnega.
Pa še zastonj je.
Pa še zastonj je.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
predavanja na FRI / FERI so najbrž namenjena študentom FRI-ja / FERI-ja, in ne najbrž kar javno dostopna, predvidevam.
galu ::
V bistvu so javna - afaik je to celo zakonsko določeno. Razne različice vaj pa niso (predvsem zato, ker je tam res malo prostora - učilnice so rezervirane za točno določeno število ljudi).
Tako to gre.
black ice ::
alexa-lol ::
GupeM ::
Vsa predavanja na faksih so javna in jih lahko obiskuje vsak. Kar pa ne velja za vaje.
Načeloma če so vaje samo tipa reševanje nalog/problemov na tablo se verjetno da z asistenti zmenit da si v zadnji klopi in samo poslušaš. Odvisno od asistentov, prostora.
Predavanja so pa javna.
Ja načeloma bi se verjetno res lahko zmenil pri takšnih vajah, pa še tam je bil vsaj v stari stavbi FRI-ja včasih problem s prostorom.
Drugače pa sem imel v mislih predvsem vaje, kjer se uporablja računalnik. Tam je bil vedno problem s prostorom. Pa tudi vaje same po sebi niso javne če se ne motim, tako da je to samo dobra volja asistenta/profesorja da ti dovoli biti na vajah. Še mi, ki nimamo več statusa in moramo opraviti kakšne vaje, čeprav smo jih enkrat že opravili, jih moramo plačati.
aja, nisem vedu, da so predavanja kr javna. kaj pa ostale delavnice? mogoče kdo ve še za kakšno?
roko88 ::
Tudi če ne bi bila predavanja javna, bi vsak lahko hodil na njih, samo malce se moraš znajti :) Drugače pa se splača kdaj obiskati kakšno predavanje ki te res zanima in dejansko kaj nauči.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strategija učenja in sprotnega dela na fakultetiOddelek: Šola | 3627 (2793) | Trupl0 |
» | Študij na FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14271 (7562) | BivšiUser2 |
» | Obiskovanje predavanj na drugi fakulteti za določen predmet.Oddelek: Šola | 3116 (2670) | mirkuma |
» | so predavanja na Univerzi brezplačna za javnost?Oddelek: Šola | 6640 (5223) | čuhalev |
» | FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 35851 (30933) | bluefish |