Forum » Omrežja in internet » Wifi v študentskem - SecureW2
Wifi v študentskem - SecureW2
Dragoyx ::
Pozdravljeni,
trenutno stanujem v ljubljanskem študentskem domu in bi si rad razširil internet, ki ga dobim iz vtičnice na telefon in tablico.
Imam Tp-linkov router TL-WR642G.
Torej, ker študentski domovi v LJ uporabljajo identifikacijo SecureW2, ki omogoča dosto samo z enim MAC naslovom sem kloniral moj MAC naslov računalnika na routerjev, nastavil na 802.1X +Dynamic IP, vpisal uporabniško ime in geslo, vendar ko želim router prijavit v omrežje mi vedno napiše, da ni uspelo.
A sem mogoče kaj spregledal?
trenutno stanujem v ljubljanskem študentskem domu in bi si rad razširil internet, ki ga dobim iz vtičnice na telefon in tablico.
Imam Tp-linkov router TL-WR642G.
Torej, ker študentski domovi v LJ uporabljajo identifikacijo SecureW2, ki omogoča dosto samo z enim MAC naslovom sem kloniral moj MAC naslov računalnika na routerjev, nastavil na 802.1X +Dynamic IP, vpisal uporabniško ime in geslo, vendar ko želim router prijavit v omrežje mi vedno napiše, da ni uspelo.
A sem mogoče kaj spregledal?
amacar ::
Načeloma lahko uporabiš tudi program mypublicwifi ali connectify da deliš preko wifi-ja prenosnika, če pa izrecno rabiš router pa beri to temo: [Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router v študentskem domuOddelek: Omrežja in internet | 4031 (3443) | moat |
» | Internet v študentskih domovihOddelek: Šola | 10993 (9949) | hawkwood |
» | En ethernet kabel, limitiran na en MAC, dva računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1010 (723) | Pegaz |
» | Dva računalnika v študentskem domuOddelek: Omrežja in internet | 2948 (2197) | malini |
» | z dvemi računalniki na internet, arnes v študentuOddelek: Pomoč in nasveti | 1756 (1397) | balkanec |