Forum » Omrežja in internet » IGMP Proxy na TP-Link WR841N
IGMP Proxy na TP-Link WR841N
mujo123 ::
zivjo
po nekaj dneh sem našel krivca za izpadanje komplet mreže doma...
To je IGMP Proxy na routerju TP-Link WR841N !
Ko je vklopljen se mi po nekaj minutah sesuje komplet mreža po hiši vključno z modemom (T2) in dvema televizijama. Pomaga samo hard reset modema in routerja. Je pa fajn ker lahko gledam TV tudi na računalniku tudi preko wifija dela) ...
Torej iščem rešitev, kjer bi vse skupaj lavfalo BP ?!
Trenutna postavitev ja pa takale:
iz modema sta dva TVja, telefon in router. Iz routerja gre Inet v gigabitni switch, ki pelje žično mrežo na računalnike in na naslednji switch.
Hvala za nasvete
po nekaj dneh sem našel krivca za izpadanje komplet mreže doma...
To je IGMP Proxy na routerju TP-Link WR841N !
Ko je vklopljen se mi po nekaj minutah sesuje komplet mreža po hiši vključno z modemom (T2) in dvema televizijama. Pomaga samo hard reset modema in routerja. Je pa fajn ker lahko gledam TV tudi na računalniku tudi preko wifija dela) ...
Torej iščem rešitev, kjer bi vse skupaj lavfalo BP ?!
Trenutna postavitev ja pa takale:
iz modema sta dva TVja, telefon in router. Iz routerja gre Inet v gigabitni switch, ki pelje žično mrežo na računalnike in na naslednji switch.
Hvala za nasvete
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitve gateway-ev, mrežeOddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1150) | bobby |
» | Wake on lan help neededOddelek: Omrežja in internet | 1963 (1418) | sleby |
» | MrežaOddelek: Pomoč in nasveti | 2065 (1684) | Invictus |
» | Coyote Linux router problemOddelek: Omrežja in internet | 1610 (1347) | janezl |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4909 (4428) | SasoS |