» »

Spajkalnik Iskra THS11

Spajkalnik Iskra THS11

dmesaric ::

potrebujem pomoč glede omenjenega spajkalnika.Iščem kompaktibilne grelce, ker orginalnih več ni.

mat xxl ::

Če rabiš ti prodam delujočega zelo malo rabljenega v KPL cel spajkalnik, sicer je to delala Iskra Šentjernej samo že 5 let nazaj ni bilo nič za dobiti, vendar, kot vem se da celo ročko od Whelerja gor priključiti.

Če vas zanima me kontaktirajte na ZS, ker sam zelo malo to rabim in imam raje plin.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mat xxl ()

francek1 ::

Ma za 10 € dobiš pri Lidlu enakovrednega. Ne splača se ti zafrkavat...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

LJ4L ::

Lidl je vseeno bol tko tko. Iskra je na tem področju legendarna, meni npr. še vedno deluje prastar spajkalnik. Bi na OPjevem mestu mogoče še raje vzel dobro ohranjenega iskrinega kot novega lidlovega.
LP from LJ

zrataj4201 ::

Jaz uporabljam Lidlovega.Za kdaj pa kdaj je ok, drugače za vsakdanjo uporabo pa ni.Regulacija temperature namreš ni regulacija temperature temveč rezanje sinusa napajalne napetosti.Tako ti včasih slabo topi cin, včasih pa je preveč pregret.Torej za zelo občasno je ok, drugače pa bo treba sesti z roko v žep.

Ima kdo podatke o temperaturnem tipalu za Iskra THS-11? Bil bi vesel vsakršne informacije ali telefona, kdo bi kaj vedel o tem. Hvala.

Še pripeta shema:
 ISKA THS-11 shema

ISKA THS-11 shema

Gre za MT254/100 oziroma kaj naj bi bila direktna zamenjava.

Že imam podatke. Ni več aktualno.

Zgodovina sprememb…

Malo je pozno a morda še komu pride prav.Zamenjava je BA513 ali kar 1N4148. Vse je preverjeno.Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

spajkalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5113089 (11074) matobeli
»

Spajkalnik ISKRA

135426 (3608) balocom
»

Kakšen SPAJKALNIK ?

313809 (3270) MadMax
»

Kater spajkalnik?

164193 (4193) Pyr0Beast
»

Spajkalnik ali spajkalna postaja (strani: 1 2 )

5413935 (12184) VolkD

Več podobnih tem