Forum » Omrežja in internet » EBAY blokiran račun za prodajo
EBAY blokiran račun za prodajo
mannix ::
Danes sem dal 2 oglasa na ebay in čez 10 minut dobil mail ( MC999 eBay Indefinite selling restriction) , da je moj EBAY račun za prodajanje blokiran za zmeraj,še zmeraj pa lahko kupujem. Nič niso razložili za kaj se gre vendar da so pregledali račun in to je to, 2 oglasa ki sem jih dal gor pa jih je na desetine popolnoma istih :/ Pisal sem jim na forum pa na FB stran vendar ni odgovora. Ali je imel kdo podobno težavo, za kaj se gre , na forumu sem celo prebral da so nekaterim zablokirali račun tudi ko nič niso prodajali :///
Lp Mannix
mannix ::
Nogometne majce, sam sploh niso fejk pa so me blokiral, a na ebayu maš prov pocen ponaredke pa noben ne blokira uporabnika, ne štekam res al je kej druzga pa mam 100% positive rating ...
Lp Mannix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velik nateg na ebayu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12471 (9213) | T-h-o-r |
» | Nakup objektiva - kako ne nasesti nategatorjuOddelek: Loža | 1410 (1058) | Šimpanz |
⊘ | prodaja preko ebay (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22617 (11740) | Alamar |
» | Blokiran račun eBay ?! - POMOČOddelek: Omrežja in internet | 2726 (741) | IceIceBaby |