Forum » Sedem umetnosti » adijo R1 dvdji v slovenskih trgovinah
adijo R1 dvdji v slovenskih trgovinah
BuDi79 ::
raradi previsokih cen in slabe prodaje bodo pocasi vse trgovine iz prodaje umaknike DVDje regije 1, prvi je to ze storil BOF. Kmalu bodo imeli "totalno" razprodajo preostalih plošč regije 1.
vir: razlicni viri... na speletu recimo http://www.dvd-si.com
vir: razlicni viri... na speletu recimo http://www.dvd-si.com
- spremenilo: BuDi79 ()
Nemelk ::
čist prov majo, kdo bo pa kupu film za 6-10k sit. isto je z cdji. avdio cd te stane 4k sit!!! kaj je to normalno, če bi bli 2k, bi pa že pošteno premislil, al se bi mi še dalo mp3je dljat, al pa ripat, pa ovitk pol printat,... sej je res da so drugod po svetu tut take cene, še višje (oz v piratsko hudo razvitih državah nižje:) sam pr nas nima vsak, niti vsak 5 tolk sovdov da bi kr to kupoval...
Nemelk ™
Predator ::
-tolko več se bo pojavljalo DivX in XviD filmov
zarad tega se ne bo pojavljalo nič več divxov po domovih, kdor je dosedaj mislil kupovat filme jih bo tudi sedaj ( pa itaq jih prej dobiš prej iz tujine, veliko večjo izbiro imajo, pa še ceneje včasih), kdor pač ima doma nekaj divx filmov ker pač noče kupit/nima denarja jih bo imel tudi sedaj samo nekaj, pijavke ( leecherji ) bojo pa itaq še veselo downloadali vse filme ki jih dobijo ker se veselo okrog hvalijo da imajo po 500-1000 filmov doma....
-čist prov majo, kdo bo pa kupu film za 6-10k sit.
če hočeš kupit vse divxe doma, je res ogromen strošek, ampak ne vem, jaz bi kupil samo filme ki so mi RES všeč, kar pomeni cirka dva na leto, če mi je film všeč ga grem gledat v kino, in ga ne rabim imet doma nekje na enem cd-ju da ga pač imam ... do takrat ko jaz hočem videt ponovitev je pa stvar že na tv
se pa povsem strinjam kar se tiče audio cd-jev ker to je pa skor že kriminal kar se tam dogaja...
zarad tega se ne bo pojavljalo nič več divxov po domovih, kdor je dosedaj mislil kupovat filme jih bo tudi sedaj ( pa itaq jih prej dobiš prej iz tujine, veliko večjo izbiro imajo, pa še ceneje včasih), kdor pač ima doma nekaj divx filmov ker pač noče kupit/nima denarja jih bo imel tudi sedaj samo nekaj, pijavke ( leecherji ) bojo pa itaq še veselo downloadali vse filme ki jih dobijo ker se veselo okrog hvalijo da imajo po 500-1000 filmov doma....
-čist prov majo, kdo bo pa kupu film za 6-10k sit.
če hočeš kupit vse divxe doma, je res ogromen strošek, ampak ne vem, jaz bi kupil samo filme ki so mi RES všeč, kar pomeni cirka dva na leto, če mi je film všeč ga grem gledat v kino, in ga ne rabim imet doma nekje na enem cd-ju da ga pač imam ... do takrat ko jaz hočem videt ponovitev je pa stvar že na tv
se pa povsem strinjam kar se tiče audio cd-jev ker to je pa skor že kriminal kar se tam dogaja...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59581 (14729) | BaRtMaN |
» | Elta 8882 divx/DVD player-zatikanje slike pri divx filmihOddelek: Zvok in slika | 1745 (1616) | Predator |
» | Nastavitve za kodiranje v divXOddelek: Zvok in slika | 1220 (1107) | pivmik |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3922 (3656) | ferjan |
» | Izšel nov Divx -- verzija 5.03Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2315 (2315) | Gejmer |